Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Σαν δύο ξένες στον ίδιο χώρο: Η πρώτη κοινή εμφάνιση Ανδρομάχης-Σάλτη μετά τον σάλο με το «Παράλληλη αγάπη»

Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες από την κοινή εμφάνιση της Ανδρομάχης και της Χριστίνας Σάλτη, με τη δεύτερη να φεύγει και την πρώτη να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία στη σκηνή!

Σαν δύο ξένες στον ίδιο χώρο: Η πρώτη κοινή εμφάνιση Ανδρομάχης-Σάλτη μετά τον σάλο με το «Παράλληλη αγάπη»

Μάρτυρες του τραγουδιού «ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη» της Άννας Βίσση σε στίχους Νίκου Καρβέλα γίναμε όσοι βρεθήκαμε χθες στο Cabaret, στο πλαίσιο της απονομής του χρυσού άλμπουμ «Κομμάτι της ζωής μου» του Νίκου Απέργη.

Το «παρών», μεταξύ άλλων, έδωσαν αρκετοί φίλοι του τραγουδιστή, όπως o Θοδωρής Φέρρης, η Μαλού με την οποία τραγούδησαν το ντουέτο «Ποσό-Πόσο», οι Alcatrash, ο Νικηφόρος Βυθούλκας, ο Σάκης Αρσενίου, η Χριστίνα Μηλιού, ο Άρις Πετράκης, ο Βασίλης Δήμας, η Markirra, η Charis Savva και ο Mc Daddy.

Όμως εκείνες που τράβηξαν τα βλέμματα ήταν η Χριστίνα Σάλτη και η Ανδρομάχη, λίγες μέρες μετά τον χαμό που προκλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα για το τραγούδι «Παράλληλη αγάπη», σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Σμαρούλας Μαραγκουδάκη.

Η Ανδρομάχη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και δήλωσε πως κάποια στιγμή θα μιλήσει με την συνάδελφό της, όμως αυτό δεν έγινε στη χθεσινή εκδήλωση.




Και, μάλιστα, οι δύο κοπέλες κάθισαν με αρκετή απόσταση η μία από την άλλη, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που παρουσιάζει το Alterinfo, η Χριστίνα Σάλτη ήταν μπροστά κοντά στην σκηνή και η Ανδρομάχη κάθισε προς τα πίσω, κάπου στη μέση του νυχτερινού κέντρου.

IMG-0131-Custom
IMG-0136-Custom

Η Χριστίνα Σάλτη, λίγα λεπτά μετά την απονομή του χρυσού άλμπουμ στον Νίκο Απέργη, αποχώρησε από το Cabaret, ενώ στη συνέχεια φίλοι ανέβηκαν στη σκηνή και μεταξύ αυτών ήταν και η Ανδρομάχη, η οποία όπως ήταν φυσικό της ζητήθηκε να πει το «Παράλληλη αγάπη» για το οποίο είχε ξεσπάσει σάλος την προηγούμενη εβδομάδα.




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY