Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Βίντεο: Ετσι έμαθαν οι παίκτες του τουρκικού Survivor για τον σεισμό

«Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Ατζούν Ιλίτζαλι.

Βίντεο: Ετσι έμαθαν οι παίκτες του τουρκικού Survivor για τον σεισμό

Για τον καταστροφικό σεισμό στην Τουρκία που μέχρι στιγμής έχει αφήσει πίσω του πάνω απο 40.000 νεκρούς ενημέρωσε τους παίκτες του τουρκικού Survivor ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Οι παίκτες που βρίσκονται στον Αγιο Δομίνικο έχουν πλήρη άγνοια για την τραγωδία στην χώρα τους και στο χθεσινό επεισόδιο του τουρκικού Survivor, τα γυρίσματα του οποίου είχαν διακοπεί για δύο εβδομάδες, προβλήθηκε η στιγμή που μαθαίνουν όσα συμβαίνουν.

Ο Ατζούν Ιλιτζαλί έκανε την ανακοίνωση στο συμβούλιο του νησιού και οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα τη στιγμή που μαθαίνουν τα νέα.

Μεταξύ άλλων, ο Ατζούν τόνισε πως: «Έγινε ένας πολύ μεγάλος σεισμός στη χώρα μας με επίκεντρο το Καχραμάνμαράς. Μιλήσαμε με τις οικογένειές σας. Δεν υπάρχουν απώλειες ζωής μεταξύ των στενών συγγενών σας. Ωστόσο, βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση ως χώρα. Κάνουμε ένα διάλειμμα από τα γυρίσματα. Θα σας πάμε σπίτι σας. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε την περιοχή που έχει πληγεί από το σεισμό, όσο μπορούμε. Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο. Δε θέλω να μιλήσω πολύ. Μπορείτε να μιλήσετε με τους συγγενείς σας. Είθε ο θεός να μας βοηθήσει ως έθνος».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY