Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Πέθανε η Λαβίνια Σταθάκη

Συγκινεί η ανάρτηση της Χριστίνας Πολίτη.

Πέθανε η Λαβίνια Σταθάκη

Έφυγε από τη ζωή η fashion και beauty blogger Λαβίνια Σταθάκη. Η δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Η πολυαγαπημένη μας Λαβίνια έφυγε χτες από κοντά μας για τη γειτονιά των αγγέλων μετά από γενναία μάχη. Την αποχαιρετούμε αύριο Παρασκευή 5/4 και ώρα 11:00πμ στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία της Αγίας Παρασκευής», αναφερόταν συγκεκριμένα.

Λίγη ώρα αργότερα η Χριστίνα Πολίτη δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία τους εκφράζοντας τη θλίψη για τον θάνατο της Λαβίνιας Σταθάκη. Έκανε λόγω για μια «πανέμορφη και αισιόδοξη μητέρα 3 παιδιών».

«Με τη @laviniastathaki μοιραστήκαμε πριν από λίγα χρόνια στη Βαρκελώνη το συγκλονιστικότερο δείπνο της ζωής μου τουλάχιστον.. από τότε είχαμε μια ζέστη επαφή με πολλές καρδιές και αλληλοθαυμασμό.

Με μεγάλη λύπη και τεράστιο σοκ μόλις έμαθα πως έφυγε από τη ζωή. Μια νέα πανέμορφη μητέρα 3 παιδιών, μια αισιόδοξη γυναίκα που αποδείχτηκε και παλικάρι. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια της και άλλο ένα μήνυμα για όλους εμάς που μένουμε πίσω και αναλωνόμαστε στην τοξικότητα- ναι, δεν βρίσκω άλλη λέξη- που μαστίζει την εποχή και τη χώρα μας», ανέφερε στην ανάρτησή της η Χριστίνα Πολίτη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY