Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η απρόσμενη αντίδραση της Αρετής μόλις μαθαίνει για τη δολοφονία του Φίλιππου

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Η απρόσμενη αντίδραση της Αρετής μόλις μαθαίνει για τη δολοφονία του Φίλιππου

Συγκλονιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει η συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς μιας και η Αρετή μαθαίνει όσο βρίσκεται στην φυλακή πως σκοτώθηκε ο Φίλιππος.

Η είδηση του θανάτου του συγκλονίζει όλη την Αρεόπολη και δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο νεαρός έχασε τόσο βίαια και άδικα την ζωή του από τα χέρια αδίστακτων δολοφόνων.

Η Χάιδω και η Βασιλική είναι τραγικές φιγούρες, με τον Λυκούργο, τον Στάθη και την Αριάδνη να προσπαθούν να τις στηρίξουν σε αυτές τις τόσο δύσκολες στιγμές. Η Αρετή στην φυλακή δεν έχει μάθει τίποτα για τα τελευταία γεγονότα και απορεί πού έχουν εξαφανιστεί όλοι, ακόμα και ο δικηγόρος της, ο Λυκούργος.

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες, και δεν έχει επισκεφτεί κανείς την Αρετή μέσα στην φυλακή, γεγονός που την ανησυχεί πολύ μήπως έχει πάθει κάποιος, κάτι σοβαρό. Μάλιστα, τηλεφωνεί και στην Βασιλική, αλλά δεν απαντάει. Η Χάιδω νιώθει κενή και προσπαθεί να αυτοκτονήσει, αλλά ο Λυκούργος τη σώζει, την τελευταία στιγμή.

Όσο για την Βασιλική, νιώθει πόνο και θλίψη για τον άντρα της, αλλά προσπαθεί να σταθεί στα πόδια της, για το παιδί της. Ο Στάθης και η Αριάδνη δεν θα φύγουν λεπτό από κοντά της, ενώ ο Παρασκευάς θα γίνει προστάτης της οικογένειάς τους.

Λίγες ώρες μετά, η Χρυσούλα επισκέπτεται την Αρετή στο φυλακή, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς και της ανακοινώνει τα δυσάρεστα για τον Φίλιππο. Εκείνη σπαράζει στο κλάμα, σκεπτόμενη την κόρη της και την Χάιδω.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY