Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ο Mente Fuerte ποζάρει με τη Μαρία Σολωμού στην αγκαλιά του!

Ο Mente Fuerte και η Μαρία Σολωμού σε νέα κοινά στιγμιότυπα

Ο Mente Fuerte ποζάρει με τη Μαρία Σολωμού στην αγκαλιά του!

Το τελευταίο χρονικό διάστημα συζήτηση γίνεται γύρω από τη φύση της σχέσης της Μαρίας Σολωμού και του Mente Fuerte, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια επιβεβαίωση από τις δύο πλευρές.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο δημοφιλής trapper δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μία νέα τους φωτογραφία. Στο στιγμιότυπο, η γνωστή ηθοποιός ποζάρει topless στην αγκαλιά του.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: “Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!”

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο “Lifestyle”, στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Ο ράππερ έχει εμφανιστεί στην γνωστή διαδικτυακή εκπομπή “Ιδιωτική Κατακραυγή “, την οποία παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στις εκπομπές “9 Αγαπημένα Πράγματα” και “Τσακ Μπαμ” του PlanB. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις στο Rap Round, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Περικλής Μεταξάς, το “Ηλεία Ρίχτο” των Delines Canal[20], το Gold School Podcast, το Rap Stories by Vice, που προβάλλεται στο Netwix, με παρουσιαστή τον Αντώνη Κωνσταντάρα, και το Loca Report της Ilenia Williams που προβάλλεται στο MAD tv.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY