Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πετάει την Αρετή στο δρόμο

Η Αρετή μαθαίνει πως η εγγονή της επέστρεψε σπίτι και αποφασίζει να την επισκεφτεί. Κάνει την καρδιά της πέτρα και χτυπά την πόρτα των Στεφανέων, με την ελπίδα πως θα την υποδεχτούν...

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική πετάει την Αρετή στο δρόμο

Μητέρα και κόρη ξανά στα μαχαίρια. Μπορεί να τα νέα να είναι ευχάριστα για την οικογένεια, όμως η Αρετή βρίσκει ξανά τον τρόπο να εκνευρίσει την Βασιλική, στην γη της ελιάς.

Η μικρή Στέλλα έχει επιστρέψει από το νοσοκομείο και το ζευγάρι κανονίζει να πάει μία μεγάλη εκδρομή. Η Χάιδω και ο Στάθης παίρνουν μία μεγάλη ανάσα μετά από καιρό και στέκονται δίπλα στα παιδιά τους.

Η Αρετή μαθαίνει πως η εγγονή της επέστρεψε σπίτι και αποφασίζει να την επισκεφτεί. Κάνει την καρδιά της πέτρα και χτυπά την πόρτα των Στεφανέων, με την ελπίδα πως θα την υποδεχτούν..

Βέβαια, η Βασιλική έχει άλλη γνώμη για την Αρετή, στην γη της ελιάς. Είναι εξοργισμένη με την μητέρα της και δεν υπάρχει περίπτωση να την αφήσει να πλησιάσει το παιδί της. Μόλις η Βασιλική την αντικρίζει στο κατώφλι, της κλείνει την πόρτα στα μούτρα! Της φωνάζει να μην την ενοχλήσει ποτέ ξανά!

Η Αρετή στέκεται στο δρόμο, με κατεβασμένο το κεφάλι. Σταδιακά συνειδητοποιεί πως έκανε μεγάλο λάθος που στράφηκε απέναντι στην κόρη της. Τώρα, όμως, είναι αργά για να διορθώσει την κατάσταση.

Η Γη της Ελιάς | Δευτέρα 30/5 21:00 (trailer)




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY