Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νίκος Βέρτης για Χάρη Κωστόπουλο: «Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία»

Συγκινεί η ανάρτηση για τον Χάρη Κωστόπουλο.

Νίκος Βέρτης για Χάρη Κωστόπουλο: «Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία»

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) ο Χάρης Κωστόπουλος, με την είδηση του θανάτου του να σκορπίζει θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο λαϊκός τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο και πέθανε μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Η ανάρτηση του Νίκου Βέρτου για την απώλεια του Χάρη Κωστόπουλου

Σήμερα το απόγευμα (21/1), ο Νίκος Βέρτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μέσω της οποίας αποχαιρέτησε τον Χάρη Κωστόπουλο.

Μάλιστα, ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως Χάρης Κωστόπουλος ήταν ένας από τους ανθρώπους που τον παρότρυναν να φύγει από την Ολλανδία και να ασχοληθεί με το τραγούδι στην Ελλάδα.

«Ο Χάρης Κωστόπουλος θα είναι πάντα βαθιά μέσα στην καρδιά μου. Ήταν από τους ανθρώπους που με παρότρυναν να φύγω από την Ολλανδία και να δοκιμάσω την τύχη μου στην Ελλάδα πριν από 25 χρόνια. Δυστυχώς έφυγε νεότατος. Θα τραγουδάμε τις μεγάλες επιτυχίες που τραγούδησε όπως και άλλες τόσες μεγαλύτερες που έγραψε ως γνήσιος δεξιοτέχνης του μπουζουκιού και ως πρότυπο πολλών μουσικών… Καλό ταξίδι, Χάρη μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Βέρτης.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY