Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Νίκος Βέρτης: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι»

Ο γνωστός τραγουδιστής απάντησε για τη δήλωση που είχε κάνει ότι «θέλει η γυναίκα που θα είναι δίπλα του να έχει στοιχεία από τη μητέρα του και να τον φροντίζει».

Νίκος Βέρτης: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι»

Για όλους και για όλα μίλησε ο Νίκος Βέρτης, ο οποίος παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα από το νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται.

Ο γνωστός τραγουδιστής είχε διχάσει το κοινό με τη δήλωση που είχε κάνει σε προηγούμενη συνέντευξή του όταν δήλωσε πως: «Θέλω η γυναίκα να έχει στοιχεία από τη μητέρα μου, που μαγειρεύει και στρώνει το κρεβάτι». Και συνέχισε:

«Μου αρέσει η γυναίκα, να είναι γυναίκα. Μην το πάρετε αρνητικά, δεν θέλω να φανεί σκληρό, αλλά, το πρότυπο του κάθε άντρα νομίζω, είναι μια γυναίκα που έχει στοιχεία της μητέρας του. Όταν εγώ έχω μεγαλώσει με μια μητέρα που μου μαγειρεύει δυο φαγητά τη μέρα, σηκώνομαι και μου στρώνει το κρεβάτι, με μάλωνε όταν πετούσα τα παπούτσια μου… Θέλουμε η γυναίκα που έχουμε δίπλα μας, να έχει λίγο από τα στοιχεία της μητέρας μας».




Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό» τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, ο Νίκος Βέρτης επανήλθε στο θέμα, έπειτα από σχετική ερώτηση που δέχτηκε, ξεκαθαρίζοντας ότι: «Δεν είπα ότι θέλω δούλα στο σπίτι. Το ότι θα σε φροντίσει ο άνθρωπός σου δεν είναι ότι είναι δούλα. Το να μου δείξει ότι θα μου φέρει το πουκάμισο μου σιδερωμένο από τα χέρια της, εμένα με γοητεύει. Αυτό γοητεύει εμένα. Δεν έχει να κάνει ότι θεωρώ πως είναι κατώτερη από μένα».

Συνέχισε λέγοντας: «Ίσα ίσα, η μάνα μου το κάνει αυτό. Η μάνα μου είναι πάνω από όλα στη ζωή μου, δεν είναι δούλα μου. Και εγώ χαλί να με πατήσει, ό,τι μου ζητήσει. Αυτό που την ικανοποιεί θα της το κάνω. Είναι προσβλητικό αυτό; Αν με ενοχλεί και δεν θέλω να το κάνω, θα της το πω και θα πρέπει να το δεχτεί. Όπως και αυτή. Βρίσκεις σε ποια πράγματα ταιριάζεις. Δόξα τω Θεώ οι σχέσεις που είχα στη ζωή μου ήταν εντάξει».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στις σχέσεις του σήμερα με τον Αντώνη Ρέμο, με τον οποίο δεν κάνει πλέον πολλή παρέα.

Αρχικά, ο Νίκος Βέρτης παραδέχτηκε για τον Αντώνη Ρέμο: «Κάναμε παρέα. Περάσαμε ένα χρόνο δύο που κάναμε πολλή παρέα με τον Αντώνη Ρέμο», είπε ο Νίκος Βέρτης και αναφερόμενος στο σήμερα απάντησε: «Όχι δεν κάνουμε πολύ παρέα. Δεν έγινε κάτι».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY