Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Πρωταγωνιστές του Μπρούσκο στο «DanSing For You 5» (video)

Τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στο φετινό «DanSing For You 5», ένα σόου που θυμίζει το Dancing With The Stars στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκαν σήμερα το πρωί από το Mega Κύπρου.

Πρωταγωνιστές του Μπρούσκο στο «DanSing For You 5» (video)

Τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στο φετινό «DanSing For You 5», ένα σόου που θυμίζει το Dancing With The Stars στην Ελλάδα, αποκαλύφθηκαν σήμερα το πρωί από το Mega Κύπρου. \r\n\r\nΜεταξύ αυτών είναι και δύο από τους πρωταγωνιστές του Μπρούσκο! Ο λόγος για τον Κρίστοφερ Γεωργίου, τον αδερφό του Ανδρέα Γεωργίου και τηλεοπτικό «Χρήστο» από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1, και η χορογράφος Αναστασία Δρακά, η οποία υποδύεται την «Άννα» στο σίριαλ.\r\n\r\nΕπίσης, στο φιλανθρωπικό σόου θα λάβουν μέρος και δύο ακόμη κορίτσια που έχουν παίξει στο Μπρούσκο αλλά και στο Ρουά Ματ, η Χριστιάνα Θεοδώρου και η Μένια Μαθιουδάκη.\r\n\r\nΔείτε ποια θα είναι τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν στο χορό:\r\n\r\n1. Φανή Σωκράτους – Χάρης Χριστοδούλου\r\n2. Καρολίνα Πελεντρίτου – Παύλος Λαζάρου\r\n3. Αλεξία Αναστασίου- Αντώνης Παπαντωνίου\r\n4. Χριστιάνα Θεοδώρου – Τζον Ολαρίου\r\n5. Παναγιώτης Κυριάκου – Ναταλία Μιχαήλ\r\n6. Ευθύβουλος Θεοχάρους – Χριστίνα Παπακωνσταντίνου\r\n7. Νίκη Καραγιώργου – Αντώνης Αντωνίου\r\n8. Μαρία Μοράρου – Νικόλας Ιωαννιου\r\n9. Κρίστοφερ Γεωργίου – Αναστασία Δρακά\r\n10. Ραφαέλα Χαραλάμπους – Αντρέας Φώτη\r\n11. Μένια Μαθιουδάκη – Άλεξ Χαραλάμπους\r\n\r\nΔείτε το σχετικό βίντεο\r\n\r\n

\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Επεισόδιο 438 (trailer)\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Αποκαλύφθηκε η ταυτότητα της… κρυμμένης πρωταγωνίστριας!\r\nΤο μήνυμα του Κούλλη Νικολάου για τα «Δίδυμα Φεγγάρια»\r\nΟ Ανδρέας Γεωργίου αποχαιρέτησε τον παππού του (pics-video)\r\nΜπρούσκο: Επεισόδιο 437 (trailer)\r\nΤο Μπρούσκο έριξε σάιτ ξενοδοχείου στην Κύπρο! (pic-vids)\r\nΜπρούσκο: Η μεγάλη αποκάλυψη της Χρυσάνθης πλησιάζει!\r\nΜπρούσκο: Όταν η Μελίνα φώναξε τον Αχιλλέα στους στάβλους (vids)\r\nΠρόσωπο έκπληξη μπαίνει στο Μπρούσκο και θα προκαλέσει αναστάτωση\r\nΤεράστια ανατροπή στο Μπρούσκο: Ποια είναι η Χρυσάνθη; (video)\r\nΜπρούσκο: Ο Αχιλλέας τα βρήκε ξανά με τη Μελίνα! (vid)\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς του ΑΝΤ1 (video)\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Δεν ισχύουν οι ανακρίβειες για την Χριστίνα Παυλίδου\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα! (pics)\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Tα γυρίσματα για το teaser της νέας σειράς του ΑΝΤ1 (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY