Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Όταν η Μελίνα φώναξε τον Αχιλλέα στους στάβλους (vids)

Μία από τις ωραιότερες σκηνές στον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο ήταν όταν ο Αχιλλέας τα βρήκε με τη Μελίνα και το παραμύθι τους συνεχίστηκε από εκεί που είχε σταματήσει.

Μπρούσκο: Όταν η Μελίνα φώναξε τον Αχιλλέα στους στάβλους (vids)

Μία από τις ωραιότερες σκηνές στον τρίτο κύκλο του Μπρούσκο ήταν όταν ο Αχιλλέας τα βρήκε με τη Μελίνα και το παραμύθι τους συνεχίστηκε από εκεί που είχε σταματήσει.\r\n\r\nΤο ζευγάρι είναι ξανά μαζί, πιο ευτυχισμένο από ποτέ και η Κρητικιά κοπέλα θέλει να κάνει μία έκπληξη στον Κύπριο επιχειρηματία. Εκείνος επιστρέφει στο σπίτι από τη δουλειά και ενώ την ψάχνει, τον παίρνει τηλέφωνο και του λέει να τρέξει γρήγορα στους στάβλους.\r\n\r\nΕκεί ζουν τον έρωτά τους…\r\n\r\nΔείτε τα σχετικά βίντεο\r\n

\r\n\r\n

\r\n

\r\n\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Επεισόδιο 435 (trailer)\r\nΠρόσωπο έκπληξη μπαίνει στο Μπρούσκο και θα προκαλέσει αναστάτωση\r\nΜπρούσκο: Επεισόδια 433 & 434 (trailer)\r\nΤεράστια ανατροπή στο Μπρούσκο: Ποια είναι η Χρυσάνθη; (video)\r\nΜπρούσκο: Ο Αχιλλέας τα βρήκε ξανά με τη Μελίνα! (vid)\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Έμφραγμα ο Ματθαίος; (pics)\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα! (pics)\r\nΧωρίς εσένα, η νέα σειρά του ΑΝΤ1 (video)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY