Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Δίδυμα Φεγγάρια: Σκηνές από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 και δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ρεπορτάζ για το νέο σίριαλ «Δίδυμα Φεγγάρια», που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρργη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσίασε ο ΑΝΤ1 Κύπρου.

Δίδυμα Φεγγάρια: Σκηνές από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 και δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Ρεπορτάζ για το νέο σίριαλ «Δίδυμα Φεγγάρια», που είναι βασισμένο στο ομώνυμο βιβλίο της Ρένας Ρώσση-Ζαΐρργη από τις εκδόσεις Ψυχογιός, παρουσίασε ο ΑΝΤ1 Κύπρου. \r\n\r\nΗ πολυαναμενόμενη σειρά αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη 24 Δεκεμβρίου στη Μεγαλόνησο, ενώ στην Ελλάδα θα έρθει μέσα στον Ιανουάριο.\r\n\r\nΔηλώσεις έκαναν οι πρωταγωνιστές του σίριαλ, Γρηγόρης Βαλτινός, Χριστίνα Παυλίδου και η νεαρή Χριστιάνα Μούζουρα, οι οποίοι ανυπομονούν για την ημέρα που θα προβληθεί το πρώτο επεισόδιο των «Δίδυμων Φεγγαριών».\r\n\r\nΤη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος έχει και την παραγωγή της σειράς μαζί με τον Κούλλη Νικολάου. Τη σεναριοποίηση του best seller υπογράφει η Βάνα Δημητρίου.\r\n\r\nΔείτε το βίντεο\r\n

\r\n\r\n

\r\nΔημοσιεύτηκε από Δίδυμα Φεγγάρια – ΑΝΤ1 στις Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Συνέλαβαν τον Βάις, ακολουθεί ο Πάτροκλος! (trailer)\r\nΜπρούσκο: Η Μελίνα έγκυος από τον Σήφη;\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Η Ελένη Βιτάλη θα ερμηνεύσει τους τίτλους της νέας σειράς του ΑΝΤ1!\r\nΔίδυμα Φεγγάρια: Οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματα\r\nΑνδρέας Γεωργίου: Από τα Χανιά στα… Δίδυμα Φεγγάρια (pics)\r\nΜπρούσκο: Η Μελίνα θα μείνει έγκυος, ενώ έχει και την Αγάπη!\r\nΤο Μπρούσκο στα Χανιά! (Part 2) – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο\r\nΗ φωτογραφία του Ανδρέα Γεωργίου από τα Χανιά που σαρώνει στο Instagram\r\nΕλένη Βαϊτσου: Εμφάνιση-έκπληξη από το κορίτσι του «Μπρούσκο! (pics)\r\nΜάνος Γαβράς: Από το Χόλιγουντ στο «Μπρούσκο» (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY