Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μαρία Κωνσταντάκη: Μετέφερε τον Κρατερό Κατσούλη στο νοσοκομείο

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Μαρία Κωνσταντάκη: Μετέφερε τον Κρατερό Κατσούλη στο νοσοκομείο

Ο Κρατερός Κατσούλης σήμερα το πρωί δεν εμφανίστηκε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου». Η Κατερίνα Καραβάτου ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό πως ο σύζυγός της και συμπαρουσιαστής είναι κλινήρης και δεν μπορεί να δώσει το παρόν στην εκπομπή ενώ ελπίζει πως όλα θα πάνε καλά και αύριο θα είναι μαζί τους.

Ο Κρατερός χρειάστηκε να μεταφερθεί εκτάκτως στο νοσοκομείο την Κυριακή το βράδυ, μετά το τέλος της παράστασης «Όταν σβήνουν τα φώτα» που πρωταγωνιστεί και να κάνει ένεση κορτιζόνης ώστε να μπορέσει να αντέξει τον οξύ πόνο που ένιωθε στη μέση.

http://www.peoplegreece.com/wp-content/uploads/2018/01/29/kraterosmaria-577x1024.jpg

Στο νοσοκομείο τον μετέφερε η Μαρία Κωνσνταντάκη, συνάδελφός του στο θέατρο, και ανέβασε και Instastories ώστε να δείξει τα «βάρη» που σηκώνει αλλά και να διακωμωδήσουν λίγο την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, ο Κρατερός Κατσούλης έχει πρόβλημα με τη δισκοκήλη του που τον ταλαιπωρεί τα τελευταία χρόνια και όταν έχει αυξημένες υποχρεώσεις και βεβαρημένο πρόγραμμα επιδεινώνεται αρκετά.

Σήμερα, οι θεράποντες ιατροί σύστησαν στον ηθοποιό ξεκούραση και με την κατάλληλη αγωγή πιστεύουν ότι αύριο θα μπορέσει να σηκωθεί και να συνεχίσει το καθημερινό του πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY