Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης: Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Μια δικαστική περιπέτεια περνάει ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, ο οποίος πριν ενάμιση χρόνο δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι ενώ περπατούσε στο πάρκο με το σκυλί του.

Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης: Δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι

Μια επίθεση με μαχαίρι είχε δεχτεί πριν ενάμιση χρόνο ο Κωνσταντίνος Κουτσαβάκης, ο οποίος είχε γίνει γνωστός όταν του είχε επιβληθεί πριν μερικούς μήνες πρόστιμο για μία παράνομη συγκέντρωση που είχε κάνει.

Ο νεαρός ρεμπέτης είχε γίνει το απόλυτο viral, ειδικότερα με τους διαλόγους που είχε με την Αθηνά Βούλγαρη αλλά και με τον απίστευτο τρόπο που μίλαγε.

Πριν από ενάμιση χρόνο λοιπόν, ο Κωνσταντίνος είχε δεχθεί επίθεση με μαχαίρι από έναν νεαρό, την ώρα που είχε βγάλει τον σκύλο του.

Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθαν σε αντιπαράθεση όταν ο δράστης του μίλησε άσχημα ενώ λίγο αργότερα του έβγαλε μαχαίρι. Τότε ο Κουτσαβάκης έκανε πίσω, άρπαξε ένα σκαμπό και τον χτύπησε, με αποτέλεσμα να τον ρίξει κάτω και εν τέλει να συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ.

Σήμερα το πρωί πρόκειται να γίνει το δικαστήριο και μάλιστα ο Κουτσαβάκης όπως ισχυρίστηκε θα ζητήσει την αθώωση του δράστη, τονίζοντας πως δεν υπέβαλλε μήνυση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY