Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη για Θοδωρή Μαραντίνη: «Ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε…»

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για για τις πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν για την προσωπική της ζωή.

Κατερίνα Παπουτσάκη για Θοδωρή Μαραντίνη: «Ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε…»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Κατερίνα Παπουτσάκη στην εκπομπή Fay’s Time και την δημοσιογράφο, Σοφία Ραυτοπούλου.

Η γνωστή ηθοποιός, μέσα σε όλα, μίλησε για την ενασχόλησή της με το τραγούδι, για το διαζύγιό της, αλλά και για τις πρόσφατες φήμες που κυκλοφόρησαν για την προσωπική της ζωή.

«Το φοβόμουν το live γιατί είναι εντελώς διαφορετικό να τραγουδάς πίσω από ένα πλαίσιο μια παράστασης από το να βγεις μπροστά μόνη σου. Υπάρχει ακόμα η αμφισβήτηση στο πρόσωπό μου. Όταν τραγούδησα με την ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη είχα δεχτεί άπειρη κριτική. Πάει σε δεύτερη μοίρα στη ζωή μου το τι πιστεύει κάποιος, αν χρειάζεται τη δική μου παρουσία στο τραγούδι. Αν δεν το χρειάζεται αυτό θα φανεί και αν δεν σου αρέσει μην έρθεις», είπε αρχικά η Κατερίνα Παπουτσάκη.

Όσον αφορά στο διαζύγιό της, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε: «Στη ζωή μου, ως μητέρα χωρισμένη με 2 παιδιά, είναι όλα ένα… tetris. Είναι άσχημο να γράφονται και να λέγονται πράγματα που δεν ισχύουν. Επειδή όμως έχω φάει πάρα πολύ από αυτό και επειδή όντως τα τελευταία χρόνια και ειδικά στο θέμα του διαζυγίου τα Μέσα το χειρίστηκαν με σεβασμό, δεν μπορώ να πω κάτι».

Τέλος η Κατερίνα Παπουτσάκη απάντησε στα πρόσφατα δημοσιεύματα που είχαν κυκλοφορήσει και την ήθελαν να είναι σε σχέση με τον Θοδωρή Μαραντίνη, λέγοντας: «Ειπώθηκε κάτι το οποίο ήταν παντελώς άστοχο, με στεναχώρησε γιατί ήταν εντελώς άτοπο. Και να ίσχυαν όμως, θα ήταν όντως δύσκολο το να το χειριστεί κανείς. Αυτή την περίοδο είμαι καλά, αλλά είμαι σε μια φάση που δεν μπορώ να πω ότι είναι η πιο εύκολη της ζωής μου, αλλά το παλεύω».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY