Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Συναντήθηκαν τυχαία στο ίδιο μαγαζί

Τον είδε και έφυγε τρέχοντας, σε κακή ψυχολογική κατάσταση!

Κατερίνα Καινούργιου – Φίλιππος Τσαγκρίδης: Συναντήθηκαν τυχαία στο ίδιο μαγαζί

Κατερίνα Καινούργιου και Φίλιππος Τσαγκρίδης βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί στο Κολωνάκι, μετά τις φωτογραφίες και το βίντεο που δείχνουν τον εφοπλιστή σε παθιασμένα φιλιά με τη Δανάη Μπάρκα.

Σύμφωνα με όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day, επικαλούμενη δικό της άνθρωπο που ήταν στον ίδιο χώρο, όταν η Κατερίνα Καινούργιου ενημερώθηκε ότι είναι και ο πρώην σύντροφός της στο μαγαζί, μετά από λίγο αποχώρησε.

Στο ρεπορτάζ αυτό, η Τίνα Μεσσαροπούλου συμπλήρωσε ότι η παρουσιάστρια του Alpha έφυγε από το μαγαζί στενοχωρημένη και αναστατωμένη.




Η αποκάλυψη του Happy Day για Μπάρκα – Τσαγκρίδη – Καινούργιου

«Δεν θέλαμε να το πούμε εμείς. Θα δούμε την αντίδραση της Κατερίνας και τι συμβαίνει παρασκηνιακά. Χθες το βράδυ είχαμε ένα νέο συμβάν που εμπλέξει τον Φίλιππο και την Κατερίνα. Βρέθηκαν στο ίδιο μαγαζί λίγο μετά την δημοσιοποίηση αυτής της φωτογραφίας», ανέφερε αρχικά για το θέμα η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην έναρξη του Happy Day.

Μετά την προβολή του πρώτου συγκεντρωτικού που περιείχε και το συγκεκριμένα, θέμα, η παρουσιάστρια ανέφερε επίσης: «Η Κατερίνα στεναχωρήθηκε. Τη ενόχλησε που η Δανάη ήταν δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα. Η Κατερίνα σύστησε την Δανάη τον Φίλιππο σε παρέα, Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν πολύ σοβαρή σχέση. Η ενόχληση της Κατερίνα ήταν πως είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά και στην ζωή της».




Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY