Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Δίχως τέλος η κατρακύλα της Θεοδώρας

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Δίχως τέλος η κατρακύλα της Θεοδώρας

Η Θεοδώρα, μετά την διακοπή της κύησης της στη σειρά Η Γη της Ελιάς, είναι πολύ απογοητευμένη από την τροπή που έχουν πάρει τα πράγματα στη ζωή της και το ρίχνει, όπως ήδη έχουμε γράψει, στο αλκοόλ.

Η Μαργαρίτα παρά τις προσπάθειες της δεν φαίνεται ικανή να πείσει την Θεοδώρα να βάλει ένα τέλος στο αλκοόλ και να πάψει να καταστρέφει τη ζωή της.

Θα δούμε τη Μαργαρίτα να πέφτει σε κατάθλιψη θεωρώντας τον εαυτό της υπεύθυνο για το κατρακύλισμα της Θεοδώρας. «Ούτε με τον Αλέξη τα κατάφερα, ούτε τώρα με τη Θεοδώρα» μονολογεί και την ίδια ώρα φεύγει από το σπίτι της και πηγαίνει στην Αθηνά από την οποία ζητεί να τη φιλοξενήσει για λίγες μέρες προκειμένου να σκεφτεί τι μέλλει γενέσθαι με την Θεοδώρα.

Μετά από λίγες μέρες όμως η Μαργαρίτα θα επιστρέψει στο σπίτι της και θα βρεθεί πρόσωπο με πρόσωπο με την Θεοδώρα στην οποία και θα πει ευθέως τα εξής: «Δεν θα ανεχθώ άλλο Θεοδώρα αυτή τη κατάσταση. Δεν πρόκειται να είμαι εγώ αυτή που θα υποστηρίξω την καταστροφή σου. Γι’ αυτό σε παρακαλώ σήκω και φύγε τώρα από το σπίτι μου».

Η Θεοδώρα ξαφνιάζεται από τα λόγια της Μαργαρίτας αλλά δεν έχει και άλλη επιλογή. Κατά συνέπεια μαζεύει τα πράγματα της και φεύγει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY