Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ιωάννα Τούνη: «Συγγνώμη, είμαι δεσμευμένη» – Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έκανε πρόταση γάμου στη Βενετία

Φωτογραφία από το πανάκριβο μονόπετρο που έδωσε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην Ιωάννα Τούνη.

Ιωάννα Τούνη: «Συγγνώμη, είμαι δεσμευμένη» – Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έκανε πρόταση γάμου στη Βενετία

Στη Βενετία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου και όπως έδειξε η πράξη, το συγκεκριμένο ταξίδι δεν ήταν καθόλου τυχαίο, αφού όπως ανακοίνωσε η γνωστή influencer σήμερα Τρίτη (11/10) μέσω Instagram, ο σύντροφός της, της έκανε πρόταση γάμου.

Η Ιωάννα Τούνη ανέβασε στο προφίλ της στο Instagram μία φωτογραφία όπου βλέπουμε το χέρι του Δημήτρη Αλεξάνδρου να κρατάει το δικό της που φοράει το μονόπετρο δαχτυλίδι, ενώ η ίδια έγραψε στη λεζάντα «Ναι» και στη συνέχεια στα στα αγγλικά: «Συγγνώμη, είμαι δεσμευμένη».

Τα ευχάριστα νέα ενθουσίασαν τους followers του ζευγαριού και έτσι μέσα σε λίγη ώρα τα likes έπεσαν «βροχή» στην ανάρτηση της Ιωάννας Τούνη με πολλούς επώνυμους φίλους, μεταξύ των οποίων η Ελένη Χατζίδου, η Στέλλα Πάσσαρη, η Ζόζεφιν και η Έλενα Κρεμλίδου, να τους εύχονται «η ώρα η καλή».

Υπενθυμίζεται ότι η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης με την ίδια να μοιράζεται με τους followers της, αλλά και σε συνεντεύξεις της ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά όλους αυτούς τους μήνες από εμετούς, αναγούλες, ενώ τις τελευταίες ημέρες αποκάλυψε ότι την πονάει πάρα πολύ και η μέση της λόγω της κοιλιάς της που μεγαλώνει.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY