Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει «σκουπίδι» την Ευτυχία | Τι θα δούμε την Πέμπτη

«Η Γη της Ελιάς» έρχεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Κυριακή στις 21:00, στο Mega.

Η γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει «σκουπίδι» την Ευτυχία | Τι θα δούμε την Πέμπτη

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 24

Η απόπειρα αρπαγής του μωρού ταράζει πολύ την οικογένεια Στεφανέα και, έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου, πηγαίνουν όλοι μαζί στην αστυνομία για να καταγγείλουν το συμβάν. Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και τον Άρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας, όσο και της Βασιλικής.

Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιό της στον Λυκούργο και αποφασίζει να τα παίξει όλα για όλα προκειμένου να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη. Η Μυρτάλη βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο, θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Η Ευτυχία από την άλλη, έρχεται αντιμέτωπη με την πικρή αλήθεια, καθώς ο Γιώργης της επιβεβαιώνει πως ξαναγύρισε στην Ιουλία.

Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα, η οποία αποφασίζει να σταματήσει να τον παρακαλάει. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά, προκαλώντας την οργή του Αλέξη. Ο Ισίδωρος συμβουλεύει την Ιουλία να κάνει άμεσα παιδί με τον Κουράκο για να σώσει τον γάμο της.

@alterinfogr Η Γη της Ελιάς – Β' Κύκλος | Πέμπτη 13/10 21:00 (trailer) Μη χάσετε την Πέμπτη στις 21:00! #GiTisElias ♬ πρωτότυπος ήχος – alterinfogr

Ακολουθήστε τη σελίδα «Η γη της ελιάς FanPage»

Με τον Νίκο Γαλανό

Πρωταγωνιστούν: Αφροδίτη Λιάντου, Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Βασίλης Μίχας, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πιλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Εύα η Χρύσα Παπά, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Ήβη Νικολαΐδου, Ραφαήλ Καριωτάκης, Νίκος Μέλλος, Αγγελική Κιντώνη, Μελίνα Κόντη

Εισαγγελέας, ο Φοίβος Μαρκιανός
Αγγελική, η μικρή Κλειώ

Guest: Αστέριος Πελτέκης, Ελπίδα, Γιώργος Ζώης

Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Κούλλης Νικολάου
Βάσια Παναγοπούλου

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY