Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αναστασία Δρακά: Περιέγραψε τον σοκαριστικό τραυματισμό της (vid)

Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός της Αναστασίας Δρακά στην πρόβα της με τον Κρίστοφερ Γεωργίου για το φιλανθρωπικό σόου στην Κύπρο, DanSing For You 5.

Αναστασία Δρακά: Περιέγραψε τον σοκαριστικό τραυματισμό της (vid)

Σοκ προκάλεσε ο τραυματισμός της Αναστασίας Δρακά στην πρόβα της με τον Κρίστοφερ Γεωργίου για το φιλανθρωπικό σόου στην Κύπρο, DanSing For You 5.\r\n\r\nΟ παρτενέρ της περιέγραψε την Κυριακή το βράδυ το περιστατικό και άφησε άφωνη την κριτική επιτροπή και τους τηλεθεατές που παρακολουθούσαν τα λεγόμενά του.\r\n\r\nΣήμερα η γνωστή χορογράφος και ηθοποιός στο Μπρούσκο μίλησε στην εκπομπή «Για σένα» της Χριστιάνας Αριστοτέλους.\r\n\r\nΔείτε το σχετικό βίντεο\r\n

\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Επεισόδιο 470 (trailer)\r\nΤραυματισμός σοκ για ηθοποιό του Μπρούσκο! (video)\r\n Αποκαλύψεις για Μπρούσκο και μετά Μπρούσκο-εποχή από τον Θεοχάρη Ιωαννίδη (vid)\r\nΜπρούσκο: Η αποκάλυψη της Χρυσάνθης οδηγεί τον Πάτροκλο στην αυτοκτονία!\r\nΤι αλλάζει σε Μπρούσκο, Συμμαθητές και Ταμάμ;\r\nΤο Μπρούσκο θα γίνει βιβλίο; – Τι απαντά η Βάνα Δημητρίου!\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Φωτογραφίες από τη Ρουμανία!\r\nΤο Μπρούσκο έφτασε στη Ρουμανία για γυρίσματα! (pics-video)\r\nΜπρούσκο: Θα χωρίσουν Αχιλλέας-Μελίνα; – Η απάντηση της Βάνας Δημητρίου\r\nΤα «Δίδυμα Φεγγάρια»… τραγουδούν και το «Μπρούσκο»… χορεύει! (vid)\r\nΜπρούσκο: Ποιο παιδί των Ματθαίων μένει παράλυτο!\r\nΑυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Ανδρέα Γεωργίου (pics-vid)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY