Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Αυτός είναι ο διάσημος παίκτης του Survivor με τον οποίο είχε σχέση

Λίγο πριν γνωρίσει τον Βύρωνα Βασιλειάδη

Εριέττα Κούρκουλου Λάτση: Αυτός είναι ο διάσημος παίκτης του Survivor με τον οποίο είχε σχέση

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση βιώνει την απόλυτη οικογενειακή ευτυχία στο πλευρό του Βύρωνα Βασιλειάδη και του γιου τους, Νίκου.

Ωστόσο, μερικά χρόνια πριν, η κόρη της Μαριάννας Λάτση διατηρούσε δεσμό με τον πρώην παίκτη του Survivor και πολίστα Κώστα Κοκκινάκη.

Γνωρίστηκαν τον Ιανουάριο του 2016 και χώρισαν τον Οκτώβριο του ίδιου έτους, καθώς οι εντάσεις μεταξύ τους είχαν αυξηθεί κι έτσι οδηγήθηκαν σε αδιέξοδο.

Παρά την ηλικιακή τους διαφορά, έδειχναν ένα ζευγάρι πολύ ερωτευμένο, που ο φωτογραφικός φακός είχε απαθανατίσει σε πολλές δημόσιες εξόδους.

Σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη με κοινούς φίλους, για ψώνια σε γνωστό εμπορικό κέντρο, και φυσικά στο αγαπημένο τους νησί, τη Μύκονο, όπου στιγμές χαλάρωσης μακριά από τους εξαντλητικούς ρυθμούς της πρωτεύουσας. Στην παρέα τους είχε βρεθεί και ο Κώστας Μαρτάκης.

Η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση για την οικογένειά της σήμερα

Για τη νέα της ζωή δίπλα στον Βύρωνα Βασιλειάδη, εκμυστηρεύτηκε στη Νίκη Λυμπεράκη: «Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του. Ξεκίνησε από το 0 και έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει. Ένας άνθρωπος ο οποίος είναι πολύ καλά με τον εαυτό του. Έχει τρελή αυτοπεποίθηση, οπότε ποτέ δεν ένιωσε μειονεκτικά απέναντί μου».




Σχετικά με τον γιο της, Νίκο και το μέλλον της σχέσης τους: «Θέλω ο γιος μου να αισθάνεται ότι έχει μία αγκαλιά όταν εκείνος τη χρειάζεται. Αυτό θα ήθελα να καταφέρω και να έρχεται σε μένα όταν τον προβληματίσει κάτι. Θέλω να είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημά του σε εμένα. Σε εμένα η μαμά μου δεν είναι το αυθόρμητο τηλεφώνημα. Η μαμά μου είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος, που λατρεύει τα παιδιά της, αλλά δεν είναι παραδοσιακή μαμά. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την αγάπη της προς εμάς και για το τι είναι ικανή να κάνει αν κάποιος πειράξει τα παιδιά της».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY