Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ελένη Φουρέιρα: Με αυτόν τον γνωστό και γοητευτικό τραγουδιστή είχε σχέση 13 χρόνια πριν

Κανένας από τους δυο δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για τη σχέση αυτή και αρκούνταν μόνο σε αινιγματικές δηλώσεις και κάποιες κοινές εμφανίσεις.

Ελένη Φουρέιρα: Με αυτόν τον γνωστό και γοητευτικό τραγουδιστή είχε σχέση 13 χρόνια πριν

Η Ελένη Φουρέιρα δεν διατυμπανίζει την προσωπική της ζωή, γι’αυτό και όσες σχέσεις έχει κάνει έχουν μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Το 2010 ήταν μία κομβική χρονιά για εκείνη, καθώς αποχώρησε από το συγκρότημα “Mystique” και ξεκίνησε σόλο καριέρα. Εκείνη την περίοδο, διατηρούσε δεσμό με τον επίσης τραγουδιστή Κωνσταντίνο Γαλανό.

Κανένας από τους δυο δεν μίλησε ποτέ ανοιχτά για τη σχέση αυτή και αρκούνταν μόνο σε αινιγματικές δηλώσεις και κάποιες κοινές εμφανίσεις. Στα τέλη του ’10, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Στις αρχές του 2011, ο 26χρονος τότε Κωνσταντίνος Γαλανός δήλωνε στο περιοδικό People: «Έχω εμμονή με το να κρατάω μακριά από τα φώτα την προσωπική μου ζωή. Αν με γνώριζες πριν από ένα χρόνο, θα καταλάβαινες τι ξεροκέφαλος άνθρωπος είμαι. Είμαι πολύ καλά και δεν θέλω να αναφέρομαι στα προσωπικά μου. Άλλωστε, εγώ μιλάω μόνο για τον εαυτό μου και δεν έχω δικαίωμα να μιλάω εκ μέρους της Ελένης. Δεν έβαλα έναν άνθρωπο στη ζωή μου για τα φώτα, αλλά γιατί είναι ιδιαίτερος. Γι΄ αυτό και θέλω να τον κρατάω για ‘μένα μόνο».

Στην ερώτηση αν ζηλεύει την επιτυχία της Φουρέιρα, είχε απαντήσει: «Στην περίπτωση της Ελένης το χάρηκα πολύ και περίμενα να συμβεί όλο αυτό μαζί της. Ήταν θέμα χρόνου μέχρι να της δοθεί η ευκαιρία. Είναι δίκαιο αυτό που της συμβαίνει».

«Την Ελένη την ξέρω από πολύ παλιά. Έχουμε συνεργαστεί. Από τότε φαινόταν ότι είναι γεννημένη για να γίνει σταρ και όλοι είχαμε την περιέργεια να δούμε πότε θα γίνει» είχε εκμυστηρευτεί επίσης ο Θεσσαλονικιός καλλιτέχνης στη Φαίη Σκορδά.

Ενώ σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ! είχε τονίσει: «Η Ελένη Φουρέιρα έχει εσωτερική ομορφιά, είναι καλός άνθρωπος και τη συμπαθώ πολύ».

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY