Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Ελένη Βαΐτσου: «Θα ήμουν τρελή αν δεν έκανα το Μπρούσκο» (vid)

Καλεσμένη της Δούκισσας Νομικού στο Joy ήταν η Ελένη Βαΐτσου, η οποία αποκάλυψε πως βρέθηκε στο «Μπρούσκο» από ένα βίντεο που είχε κάνει για μια ταινία.

Ελένη Βαΐτσου: «Θα ήμουν τρελή αν δεν έκανα το Μπρούσκο» (vid)

Καλεσμένη της Δούκισσας Νομικού στο Joy ήταν η Ελένη Βαΐτσου, η οποία αποκάλυψε πως βρέθηκε στο «Μπρούσκο» από ένα βίντεο που είχε κάνει για μια ταινία. \r\n\r\nΤις σπουδές που έκανε πριν την υποκριτική, αλλά και πως στο πατρικό της σπίτι έχει ακόμα πάνω από το προσκέφαλο της την αφίσα του Αλέξη Γεωργούλη!\r\n\r\nΔείτε το σχετικό βίντεο\r\n

\r\n\r\n

\r\nPosted by alterinfo.gr on Δευτέρα, 2 Νοεμβρίου 2015\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΜπρούσκο: Η παρεξήγηση για τη… μαλάκα (video)\r\n\r\nΗ αλήθεια για την… first class πτήση ηθοποιού του Μπρούσκο (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Το μπάτσελορ που έγραψε ιστορία! (video)\r\n\r\nΟντισιόν για νέα σειρά ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου\r\n\r\nΜπρούσκο: Χαμός στο γάμο και τη βάφτιση της χρονιάς! (pics)\r\n\r\nΜία «καλημέρα» του Ανδρέα Γεωργίου έριξε το Instagram! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Ο Σήφης σημαδεύει τον Αχιλλέα! (pic)\r\n\r\nΒαρβάρα Λάρμου: Η πιο ωραία… νύφη σε Ελλάδα και Κύπρο! (pics)\r\n\r\nΤο επικό σχόλιο της γυναίκας του «Ματθαίου» για τον γάμο του στο Μπρούσκο\r\n\r\nΜπρούσκο: Η φωτογραφία του Αχιλλέα που δημιουργεί ερωτηματικά\r\n\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Ο επεισοδιακός γάμος Ματθαίου – Αναστασίας! (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY