Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
MEDIA

Μπρούσκο: Η παρεξήγηση για τη… μαλάκα (video)

Στην Κύπρο βρίσκονται όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Μπρούσκο για τον πολυαναμενόμενο γάμο του Ματθαίου και της Αναστασίας.

Μπρούσκο: Η παρεξήγηση για τη… μαλάκα (video)

Στην Κύπρο βρίσκονται όλοι οι αγαπημένοι πρωταγωνιστές του Μπρούσκο για τον πολυαναμενόμενο γάμο του Ματθαίου και της Αναστασίας. \r\n\r\nΔάφνη, Μάρκος, Κωνσταντίνα, Μανωλιός, Βασιλική και Μηνάς ταξίδεψαν στο νησί της Αφροδίτης για να διασκεδάσουν λίγες ώρες πριν από τον γάμο της χρονιάς στον τρίτο κύκλο της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.\r\n\r\nΩστόσο, κατά την άφιξη των… Κρητικών στην Κύπρο θα υπάρξει μία παρεξήγηση ανάμεσα στον Αχιλλέα και τον Μανωλιό.\r\n\r\nΔείτε το σχετικό βίντεο\r\n

\r\n\r\n

\r\nPosted by alterinfo.gr on Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2015\r\n\r\nΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ\r\n\r\nΗ αλήθεια για την… first class πτήση ηθοποιού του Μπρούσκο (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Το μπάτσελορ που έγραψε ιστορία! (video)\r\n\r\nΟντισιόν για νέα σειρά ανακοίνωσε ο Ανδρέας Γεωργίου\r\n\r\nΜπρούσκο: Χαμός στο γάμο και τη βάφτιση της χρονιάς! (pics)\r\n\r\nΜία «καλημέρα» του Ανδρέα Γεωργίου έριξε το Instagram! (pic)\r\n\r\nΜπρούσκο: Ο Σήφης σημαδεύει τον Αχιλλέα! (pic)\r\n\r\nΒαρβάρα Λάρμου: Η πιο ωραία… νύφη σε Ελλάδα και Κύπρο! (pics)\r\n\r\nΤο επικό σχόλιο της γυναίκας του «Ματθαίου» για τον γάμο του στο Μπρούσκο\r\n\r\nΜπρούσκο: Η φωτογραφία του Αχιλλέα που δημιουργεί ερωτηματικά\r\n\r\nΜπρούσκο – Αποκλειστικό: Ο επεισοδιακός γάμος Ματθαίου – Αναστασίας! (pics)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY