Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης – «Εγκυμοσύνη και χαρά»

Η Έλενα Τσαγκρινού έκανε την πρώτη ανάρτηση στα social media, μετά την ανακοίνωση ότι θα γίνει μητέρα για πρώτη φορά!

Έλενα Τσαγκρινού: Τα πρώτα λόγια μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης – «Εγκυμοσύνη και χαρά»

H Έλενα Τσαγκρινού και ο σύντροφός της, Dj Stephan, έχουν κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένοι, αφού σε λίγους μήνες θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά!

Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε ενδιαφέρουσα, γεγονός που αποκάλυψε μέσα από τα social media, εκπλήσσοντας ευχάριστα τους διαδικτυακούς φίλους της.

Το ερωτευμένο ζευγάρι επιθυμούσε να δημιουργήσει τη δική του οικογένεια και προσπάθησε πολύ για να τα καταφέρει. Όπως και έγινε! Πλέον, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το μωρό τους και να ζήσουν μοναδικές στιγμές οι τρεις τους.

Έλενα Τσαγκρινού: Τα πρώτα λόγια της μετά την αποκάλυψη της εγκυμοσύνης
Το μεσημέρι της Δευτέρας 26/2, η τραγουδίστρια έκανε την πρώτη ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσιεύοντας ένα βίντεο. Η Έλενα Τσαγκρινού ευχαρίστησε όλους όσοι της έστειλαν μηνύματα με ευχές και μοιράστηκε τις σκέψεις της, αποκαλύπτοντας πως ενημερώθηκε σήμερα πως και μια φίλη της είναι έγκυος.

«Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τα μηνύματά σας. Με βρίσκεται σε situation εγκυμοσύνη και χαρά. Αλήθεια είναι ότι αν κουραστώ για κάποιον λόγο, πρέπει να είμαι κοντά στο κρεβάτι για να κάτσω. Αρχικά ήθελα να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, γιατί τα διαβάζω και τα ξαναδιαβάζω τα μηνύματα. Τα είχα πολύ ανάγκη.

Σήμερα χάρηκα πολύ, γιατί μια φίλη μου είναι έγκυος και θα το περάσουμε μαζί. Είναι πολύ όμορφο να αισθάνεσαι ότι περνάς κάτι με κάποιον φίλο σου. Χάρηκα πάρα πολύ Δευτεριάτικα που την είδα… Σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να κάνετε όσα παιδάκια θέλετε και να σας πάνε όλα τέλεια», είπε η Έλενα Τσαγκρινού.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY