Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Έλενα Τσαγκρινού: Μας δείχνει το καινούργιο σπίτι τους με τον Dj Stephan – Εντυπωσιάζουν ο κήπος και η πισίνα

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, έχοντας τη βοήθεια της οικογένειάς του, όπως αποκάλυψε η Έλενα Τσαγκρινού μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Έλενα Τσαγκρινού: Μας δείχνει το καινούργιο σπίτι τους με τον Dj Stephan – Εντυπωσιάζουν ο κήπος και η πισίνα

Λίγους μήνες πριν υποδεχτούν στη ζωή το μωράκι τους, η Έλενα Τσαγκρινού και ο Dj Stephan άνοιξαν ένα καινούργιο κεφάλαιο, κάνοντας μια νέα αρχή.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετακόμισε σε καινούργιο σπίτι, έχοντας τη βοήθεια της οικογένειάς του, όπως αποκάλυψε η Έλενα Τσαγκρινού μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μεσημέρι του Σαββάτου (9/3).

Έλενα Τσαγκρινού – Dj Stephan: Μετακόμισαν σε καινούργιο σπίτι
Η τραγουδίστρια μας έδειξε τα πρώτα πλάνα από το εσωτερικό του σπιτιού τους, το οποίο είναι τεράστιο, διαμπερές, διαθέτει αυλή, κήπο και πισίνα.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η Έλενα Τσαγκρινού στο προφίλ της στο Instagram φαινόντουσαν παντού οι κούτες, οι σακούλες και τα τυλιγμένα έπιπλα που ήρθαν από το προηγούμενο σπίτι. Το ζευγάρι ξεκίνησε να τακτοποιεί τα πιο βασικά πράγματα, βάζοντας σε μια τάξη το χάος μετά από μία μετακόμιση.

«Ευχαριστώ τη μανούλα μου, τη μανούλα του Κώστα και τον Κώστα που έκαναν το όνειρο αυτό πραγματικότητα! New home! New life! New beginning…», έγραψε η Έλενα Τσαγκρινού στην ανάρτησή της.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY