Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

«Η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα» – Χωρίζουν Παναγιώταρου και Σχίζας;

Σοβαρή κρίση στη σχέση τους!

«Η σχέση αυτή ολοκληρώνεται άδοξα» – Χωρίζουν Παναγιώταρου και Σχίζας;

Η σχέση της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου και του Στάθη Σχίζα έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο επιχειρηματίας βρισκόταν στο Survivor και διέρρευσαν φωτογραφίες εκείνης με κάποιον άλλον άνδρα από διακοπές στην Αράχωβα. Βέβαια, ο εν λόγω άνθρωπος ήταν φίλος της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου κι έτσι οι φήμες που κυκλοφόρησαν δεν είχαν καμία σχέση με την πραγματικότητα.




Με την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα από το reality επιβίωσης, μετά την αποκάλυψη της Ελευθερίας Ελευθερίου ότι δεν του έστειλε χαιρετίσματα η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, εκείνος ξεκαθάρισε τα πάντα με τη σύντροφό του κι έτσι οι δυο τους συνέχισαν τη σχέση τους, κάνοντας ταξίδια και απολαμβάνοντας την κοινή καθημερινότητα.




Ωστόσο, ο Χάρης Λεμπιδάκης αποκάλυψε στο «Καλύτερα δε γίνεται» πως η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και ο Στάθης Σχίζας περνούν μια σοβαρή κρίση στη σχέση τους αυτή την περίοδο κι όλα δείχνουν πως δεν θα αργήσουν να πέσουν οι τίτλοι τέλους.




Ο δημοσιογράφος αποκάλυψε πως έγινε προσπάθεια να λύσουν τις διαφορές τους, όμως αυτή δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Προς το παρόν, ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ούτε ο Στάθης Σχίζας έχουν τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, αφήνοντας έτσι ένα ανοιχτό παράθυρο για επανασύνδεση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY