Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Χωρισμός για Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;

Τα κοινά στιγμιότυπα στα social media του Αλέξανδρου Πολυχρονιάδη και της Μελίνας Νικολαΐδη τις τελευταίες ημέρες εξαφανίστηκαν!

Χωρισμός για Μελίνα Νικολαΐδη και Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη;

Η εμφάνιση της Μελίνας Νικολαΐδη χωρίς τον σύντροφό της στην πρεμιέρα της μητέρας της, Δέσποινας Βανδή, αλλά και η εξαφάνιση των κοινών φωτογραφιών της με τον Αλέξανδρο Πολυχρονιάδη, φούντωσαν φήμες για κρίση στη σχέση του ζευγαριού. Ποια είναι η αλήθεια όμως για τη σχέση τους;

Η 19χρονη πρωτότοκη κόρη της τραγουδίστριας με τον Ντέμη Νικολαΐδη εμφανίστηκε μόνη της, το βράδυ του Σαββάτου, στο κέντρο όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις η Δέσποινα Βανδή με τον Γιώργο Σαμπάνη.

Την ίδια ώρα, οι κοινές φωτογραφίες της Μελίνας με τον 30χρονο επιχειρηματία δεν υπάρχουν στα social media.

Mπορεί όλα αυτά να είναι τυχαία περιστατικά βέβαια, καθώς πριν κάποιες ώρες, η Μελίνα Νικολαΐδη που σπουδάζει στο Λονδίνο, δημοσίευσε μια φωτογραφία της με φίλους, από το πρόσφατο ταξίδι τους στο Μιλάνο. Ανάμεσά τους ήταν και ο Αλέξανδρος Πολυχρονιάδης.

Nικολαΐδη- Πολυχρονιάδης: «Mένουν μαζί»

Πάντως, σύμφωνα με τον Κώστα Φραγκολιά στο Happy Day, το ζευγάρι όχι μόνο είναι μαζί αλλά συγκατοικεί κιόλας. «Από ότι μου λέγατε είναι μαζί και κάτι μου λέγατε ότι μπορεί να έχουν προχωρήσει και τη σχέση τους;», ρώτησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή τους συνεργάτες της.

«Μένουν μαζί, έτσι με έχουν ενημερώσει…», είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς.

Πρόσφατα μάλιστα, πριν από 10 μέρες, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε σε τρυφερά ενσταντανέ σε βραδινή τους έξοδο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY