Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Η φωτογραφία με τον νέο της σύντροφο!

Μαριαγάπη Ξυπολιά: Ερωτευμένη ξανά μετά τον χωρισμό από τον Αιμιλιάνο Μάρκου

Μπορεί όλα να έδειχναν πως η Μαριαγάπη Ξυπολιά και ο Αιμιλιάνο Μάρκου που γνωρίστηκαν κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του 3ου κύκλου του GNTM ήταν τρελά ερωτευμένοι και πως δε θα χώριζαν ποτέ, όμως πριν από μερικούς μήνες αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

«Ισχύει ότι με τον Αιμιλιάνο δεν είμαστε μαζί αυτή την περίοδο. Γενικά έχουν συμβεί πάρα πολλά τον τελευταίο καιρό. Η απόσταση έπαιξε πάρα πολύ μεγάλο ρόλο. Όταν είχα φύγει για την Κίνα μισό χρόνο, είχαμε περάσει διάφορες περίεργες φάσεις, αλλά το δουλέψαμε. Πλέον δε μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό. Σίγουρα εγώ δεν ήθελα να καταλήξει έτσι, αλλά όλα για καλό πιστεύω ότι γίνονται.

Μια σχέση από απόσταση σίγουρα δεν είναι εύκολη. Θέλει θέληση κι από τους δύο. Την είχαμε αυτή τη θέληση για πολύ καιρό, αλλά σιγά σιγά αρχίσαμε να κουραζόμαστε κι οι δύο. Όσες φορές προσπαθείς να σώσεις κάτι, γίνεται λίγο χειρότερο αν δεν υπάρχει ίδια προσπάθεια κι από τα δύο άτομα.

Οπότε καταλαβαίνεις πως σιγά σιγά διαλύεται αυτό. Θέλουμε τελείως διαφορετικά πράγματα κι από τη δουλειά μας κι από τα προσωπικά μας. Οπότε αυτό κάνει clash κι έπαιξε ρόλο και το timing και η πίεση που φάγαμε από τη δημοσιότητα, όταν βγήκαμε από το GNTM. Με τον Αιμιλιάνο ήμασταν μαζί 2 χρόνια. Δεν είναι κάτι απλό να τον διαγράψεις. Για αυτό και δεν βρίσκω νόημα να διαγράφω φωτογραφίες. Ίσως κάποια στιγμή το κάνω, όταν το νιώσω», είχε δηλώσει η Μαριαγάπη Ξυπολιά στην εκπομπή «Happy Day» τον Νοέμβριο του 2022 για τον χωρισμό της από τον Αιμιλιάνο Μάρκου.




Ο νέος σύντροφος της Μαριαγάπης Ξυπολιά

Ωστόσο, το νεαρό μοντέλο φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω της την σχέση με τον Αιμιλιάνο Μάρκου και έχει γυρίσει οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή, αφού πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με έναν νέο άνδρα, στην οποία μάλιστα οι δυο τους ανταλλάσουν ένα τρυφερό φιλί.

Με αυτό τον τρόπο η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε στους διαδικτυακούς της φίλους πως είναι σε νέα σχέση και πως αναμφισβήτητα είναι full in love!

Δείτε παρακάτω το σχετικό InstaStory της:

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY