Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αραβανή – Οικονομόπουλος μαζί λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS

Η Ευαγγελία Αραβανή δικαίως αυτό τον καιρό έχει στρέψει όλα τα φώτα πάνω της. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Αραβανή – Οικονομόπουλος μαζί λίγο πριν την πρεμιέρα του DWTS

Η Ευαγγελία Αραβανή δικαίως αυτό τον καιρό έχει στρέψει όλα τα φώτα πάνω της. Τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Η πρόσφατη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο μονοπωλεί το ενδιαφέρον παρόλο που οι δυο τους κρατούν πολύ χαμηλούς τόνους.

Οι paparazzi στήνουν καρτέρι για να τους απαθανατίσουν και το έχουν καταφέρει ελάχιστες φορές. Κι ενώ οι κοινές τους εμφανίσεις είναι από ελάχιστες ως ανύπαρκτες ο Χάρης Σιανίδης έδωσε στη δημοσιότητα μια φωτογραφία, στην οποία το ερωτευμένο ζευγάρι ποζάρει αγκαλιασμένο δίπλα του.

Με τον τρόπο αυτό, ο γνωστός PR manager θέλησε να ευχηθεί «καλή επιτυχία» στην Ευαγγελία, η οποία έχει πρεμιέρα σήμερα ως παρουσιάστρια του Dancing With The Stars στον ΑΝΤ1.

“Καλη επιτυχία αγαπημένη μου. Είναι η χρόνια σου… ήρθε η στιγμή σου… απόλαυσε την #premiere @dwts_ant1 #lovelyfriends #bestcouple #ilovethem”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY