Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Πού και πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι;

Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο Αντρέας Γεωργίου.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, όπως έκανε γνωστό, έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, Σιμώνη Χριστοδούλου και όπως είναι αναμενόμενο το ζευγάρι πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Το μεσημέρι της Τετάρτης ο Αλέξανδρος Κατσαρίδης μέσα από την εκπομπή “Fay’s Time” αποκάλυψε λεπτομέρειες του γάμου. Το μυστήριο, όπως είπε ο δημοσιογράφος, θα γίνει στα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αγία Νάπα της Κύπρου. Παράλληλα, κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι οι στενοί συνεργάτες του Αντρέα Γεωργίου, Κούλλης Νικολάου και η Βάνα Δημητρίου.

Η Μάρτζυ Λαζάρου αποκάλυψε πως επικοινώνησε με τον Κούλλη Νικολάου και της επιβεβαίωσε το γεγονός.

«Δεν έχω να κάνω δήλωση, γιατί ο ίδιος δεν έχει ανακοινώσει κάτι. Κι άμα είναι ψέμα; Τι δήλωση να κάνω; Άρα δεν διαψεύδω, δεν επιβεβαιώνω! Ο ίδιος να βγει και να μιλήσει και μετά να μας αφήσει και εμάς να μιλάμε. Ναι, είναι καλά στην προσωπική του ζωή. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι ο κουμπάρος. Δεν είναι πιθανότητα, είναι απαίτηση», δήλωσε ο Κούλλης Νικολάου.

Στο Fay’s Time της Τετάρτης μίλησε και ο Στέφανος Μιχαήλ. «Τους ξέρω και τους δυο, τους εύχομαι να ευτυχήσουν και να αποκτήσουν παιδάκια και να δημιουργήσουν μια όμορφη οικογένεια» είπε.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY