Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς – Τραγική φιγούρα: Σπαράζει πάνω από το νεκρό του σώμα

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς – Τραγική φιγούρα: Σπαράζει πάνω από το νεκρό του σώμα

Μία τραγική στιγμή θα δούμε στα προσεχή επεισόδια στη σειρά Η Γη της Ελιάς με την Χάιδω να κλαίει και να οδύρεται πάνω από το νεκρό σώμα του Φίλιππου.

Η δίκη της Χάδως, μετά από πολλά επεισόδια κι ανατροπές, θα έχει θετική έκβαση και η ίδια θα αθωωθεί. Όμως η μοίρα της επιφυλάσσει ένα δραματικό γεγονός που δεν μπορεί ούτε η ίδια να φανταστεί.

Ο Παναγιώτης Βαφέας όμως θέλει να πάρει εκδίκηση για την αθώωση της Χάιδως και ετοιμάζεται να κάνει την επόμενη κίνησή του. Συνεχίζει να απειλεί τον Φίλιππο και ο ίδιος αποφασίζει να απομακρυνθεί από την Μάνη.

Δεν θα προλάβει όμως, γιατί ο Βαφέας θα του στήσει καρτέρι θανάτου και το άσχημο προαίσθημα της Χάιδως θα βγει αληθινό. Σκοτώνει τον Φίλιππο και μετά από κάποιες μέρες Κουράκος και Ορέστης βρίσκουν το απανθρακωμένο σώμα του.

Η Χάιδω αντικρίζει την σωρό του Φίλιππου και καταρρέει. Κλαίει και οδύρεται πάνω από το νεκρό σώμα του Φίλιππου και νιώθει συνένοχη σε όλο αυτό. Χάνει άλλο ένα παιδί της, από έναν στυγνό δολοφόνο. Η Μάνη θρηνεί τον Φίλιππο και αυτή θα είναι μία από τις πιο δραματικές στιγμές της σειράς.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY