Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αντίνοος Αλμπάνης: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον – Το tweet που έφερε αντιδράσεις

Οι αντιδράσεις και η απάντηση του ηθοποιού

Αντίνοος Αλμπάνης: Γυναίκα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εκείνον – Το tweet που έφερε αντιδράσεις

Καταιγισμό σχολίων προκάλεσε η ανάρτηση του Αντίνοου Αλμπάνη στο Twitter(Χ), στην οποία ο γνωστός ηθοποιός περιέγραψε μια αμήχανη στιγμή που τον προβλημάτισε.

«Μια κυρία σήμερα αρνήθηκε να μπει στο ίδιο ασανσέρ με εμένα γιατί όπως μου δήλωσε φοβάται τους άντρες και αυτό εμένα θα μου φάει τουλάχιστον δύο συνεδρίες με τον ψυχίατρο» έγραψε ο γνωστός ηθοποιός και δέχτηκε επικριτικά σχόλια από χρήστες που θεώρησαν ότι στράφηκε κατά της γυναίκας για την επιλογή της.

«Έχετε σκεφτεί ότι αυτή η γυναίκα μπορεί να έχει ένα τραύμα που σχετίζεται με έμφυλη βία;» έγραψε κάποιος, ενώ άλλος χρήστης ανέφερε: «Το “Δεν μπαίνουμε ποτέ στο ασανσέρ με κάποιον άγνωστο” είναι Ασφάλεια 101 και δεν θα ρισκάρουμε τη ζωή μας, για να μην τύχει και πληγωθούν τα συναισθήματα κανενός νοτολμενάκια».

Ο ηθοποιός ωστόσο όπως φαίνεται είχε διαφορετική πρόθεση, θέλοντας να τονίσει ότι ο ίδιος προβληματίζεται με τα φαινόμενα βίας και επιθέσεων που έχουν προκαλέσει έντονο φόβο στις γυναίκες.

«Μα δεν την έκρινα και τίποτα να μην έχει ζήσει έχει κάθε λόγο να φοβάται και έχω κάθε λόγο να επηρεάζομαι από τον φόβο που της προκαλώ» ήταν η απάντησή του σε ένα από τα σχόλια, ενώ σε άλλο ο ίδιος αναφέρει: «Είστε δαιμόνια που καταφέρατε και διακρίνατε ότι αυτό που στα αλήθεια απαιτούσα από την ίδια ήταν να ρισκάρει τη ζωή της για να μην πληγωθώ εγώ σας χειροκροτώ όρθιος».

Σε άλλο σχόλιό του ο ηθοποιός εξήγησε ότι το γεγονός ότι η παρουσία του προκαλεί φόβο σε κάποιον άνθρωπο, είναι κάτι το οποίο τον επηρεάζει και πρέπει να βρει τρόπο να το διαχειριστεί.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY