Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Αφροδίτη Λιάντου: Η έκπληξη στον Αλέξανδρο Σκουρλέτη για τα γενέθλιά του

Η έκπληξη που έκανε η Λιάντου Αφροδίτη στον Αλέξανδρο Σκουρλέτη για τα γενέθλιά του

Αφροδίτη Λιάντου: Η έκπληξη στον Αλέξανδρο Σκουρλέτη για τα γενέθλιά του

Τις καλοκαιρινές διακοπές τους απολαμβάνουν αυτή την περίοδο η Αφροδίτη Λιάντου μαζί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη και κάποιους συμπρωταγωνιστές τους από τη «Γη της Ελιάς».

Μετά τη διακοπή των γυρισμάτων της επιτυχημένης σειράς του Mega ενόψει του Αυγούστου, οι ηθοποιοί βρήκαν την ευκαιρία να χαρούν μερικές στιγμές ξεγνοιασιάς και να φορτίσουν τις μπαταρίες τους για τον χειμώνα που έρχεται.

Η Αφροδίτη Λιάντου και ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης εκτός από ζευγάρι στη μικρή οθόνη – όπως θα δούμε σύντομα – είναι μαζί και στη ζωή.

Το νεαρό ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει δημόσια τη σχέση του, μιας και προτιμά να κρατάει χαμηλό προφίλ. Πάντως στις τελευταίες αναρτήσεις τους από τις διακοπές τους, δεν έλειψαν τα σχόλια με καρδούλες κάτω από τις φωτογραφίες τους.

Σήμερα ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης έχει τα γενέθλιά του και έτσι αργά το βράδυ της Τρίτης 2/8 η παρέα του τού ετοίμασαν μια έκπληξη. Ειδικότερα, η Αφροδίτη Λιάντου «εισέβαλε» στο μαγαζί που βρισκόντουσαν με μία τούρτα κι όλοι μαζί άρχισαν να του τραγουδάνε το παραδοσιακό τραγουδάκι γενεθλίων.

Μετά την έξοδό τους, οι ηθοποιοί της «Γης της Ελιάς» έβγαλαν μια ομαδική φωτογραφία.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY