Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

«Οι Πανθέοι»:Ο Κίτσος γίνεται έξαλλος με την εξομολόγηση της μητέρας του – Τι θα δούμε την Κυριακή

Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18.40, στον ΣΚΑΪ

«Οι Πανθέοι»:Ο Κίτσος γίνεται έξαλλος με την εξομολόγηση της μητέρας του – Τι θα δούμε την Κυριακή

Ο εχθρός χτυπά την πόρτα της Ελλάδας, αλλά ο πόλεμος έχει ξεσπάσει για τα καλά ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας των «Πανθέων» στο νέο επεισόδιο της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ, σήμερα στις 18.40. Κάποιες κληρονομιές πέφτουν πολύ βαριές στους ώμους των ανθρώπων και αυτό το έχουν καταλάβει πολύ καλά οι ήρωες που δίνουν μάχη με τον εαυτό τους για να αποδεχτούν την αλήθεια.

Ο Κίτσος, μόλις ακούει από τη Δέσποινα τον αληθινό λόγο για τον οποίο έφυγε ο πατέρας του, όταν εκείνος ήταν μικρός, γίνεται έξαλλος. Ξεσπάει στη μητέρα του και της λέει πως δεν θέλει να την ξαναδεί ποτέ του! Η Δέσποινα, ταραγμένη αρχίζει να νιώθει δυσφορία και ο πόνος που έχει στην καρδιά τον τελευταίο καιρό, επανέρχεται ακόμα πιο οξύς. Η Πέλλα, μετά την εξομολόγηση του έρωτα του Τέλη προς αυτήν, νιώθει για πρώτη φορά πως στη ζωή της μπαίνει ξανά μια χαραμάδα ευτυχίας. Ο Στάθης με την Αλέκα ξεκινάνε τον έγγαμο βίο τους υπό το βάρος της απόρριψης του Βαλλίδη. Στο Γραμματικό, ο Χρυσίνας, μετά την κουβέντα του με τον Μαρμάρη, αποφασίζει να μπει κρυφά στο σπίτι της Μιρέλλας και να βρει τι «κρύβει», ενώ παράλληλα ο Μαρκέζης ετοιμάζεται να έρθει κι αυτός στο Γραμματικό για να συλλάβει τη δασκάλα. Η Χρυσοστόμη ζητάει βοήθεια από τον Ιγνάτιο ώστε να μπορέσουν να βγουν τα χαρτιά του Κίτσου πριν κηρυχθεί ο πόλεμος γιατί τότε θα είναι αργά και δεν θα μπορεί να φύγει από τη χώρα… Ο Ανδρέας, τέλος, θα χρειαστεί να σώσει έναν ασθενή που φέρνουν στην κλινική. Όταν όμως μάθει τον λόγο που ο αιμόφυρτος άντρας βρέθηκε στο χειρουργείο του, η σχέση του με τον Μεταξά θα κλονιστεί ξανά.

Δείτε χαρακτηριστικό απόσπασμα του επεισοδίου:

Δείτε το trailer του επεισοδίου:

Πρωταγωνιστούν: Κάτια Δανδουλάκη (Χρυσοστόμη Πανθέου), Αιμίλιος Χειλάκης (Ανδρέας Πανθέος), Μελία Κράιλινγκ (Μάρμω Πανθέου), Μιχάλης Σαράντης (Κίτσος Γαλάτης), Νίκος Χατζόπουλος (Ισίδωρος Πανθέος), Θανάσης Κουρλαμπάς (Φάνης Πανθέος), Μαρία Καλλιμάνη (Δέσποινα Γαλάτη), Πηνελόπη Πιτσούλη (Ιλαρία), Κόρα Καρβούνη (Νίνα Αυγουστάκη), Σπύρος Σταμούλης (Στάθης Μονογιός), Μιχάλης Συριόπουλος (Γιάννης Μαρμάρης), Έλενα Τοπαλίδου (Μιρέλλα), Αθηνά Μαξίμου (Μερόπη Μονογιού), Κώστας Φιλλίπογλου (Ιορδάνης Βαλλίδης), Παντελής Δεντάκης (Λουκάς Αυγουστάκης), Σμαράγδα Αδαμοπούλου (Ματούλα Γκανά), Χριστίνα Αλεξανιάν (Βέτα Πανθέου), Ελένη Καρακάση (Σεβαστή), Μελέτης Γεωργιάδης (Όμηρος Γαλάτης), Αλέξανδρος Μούκανος (Χρυσίνας), Γιάννης Δεγαΐτης (Μεταξάς), Ιζαμπέλλα Μπαλτσαβιά (Πέλλα Γκανά), Βίκυ Διαμαντοπούλου (Θάλεια Μονογιού), Κωνσταντίνος Γαβαλάς (Τέλης Βαλέριος), Κώστας Κονταράτος (Παναγής), Εύα Σιμάτου (Σοφία Στρατηγού), Χρήστος Φωτίδης (Ιγνάτιος), Γιάννης Ζαφείρης (Γεράσιμος Σολδάτος), Αρετή Τίλη (Αλέκα Βαλλίδη), Ιφιγένεια Καραμήτρου (Λιάνα Πανθέου), Γιάννης Κατσιμίχας (Θωμάς Πανθέος), Θανάσης Ισιδώρου (Στέφανος Χρυσίνας), Κωνσταντίνος Ελματζίογλου (Ηλίας Γαζής), Γιάννης Ίτσιος (Δημήτρης), Κρυσταλλία Κεφαλούδη (Μαριάννα), Χριστόφορος Μπαρμπαγιάννης (Μανιάτης), Ήρα Ρόκου (Βάλια), Βάλλια Παπαδάκη (Ουρανία), Μανώλης Γκίνης (Σπίρτος)

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY