Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Δημοσθένη βάφεται με αίμα

Το φινάλε του θα είναι αιματοβαμμένο και θα έρθει στην 3η σεζόν.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος του Δημοσθένη βάφεται με αίμα

Κι όμως, μπορεί ο Δημοσθένης να συνεχίζει την παράνομη δράση του, όμως το τέλος του δε θα αργήσει να έρθει, στην γη της ελιάς. Το φινάλε του θα είναι αιματοβαμμένο και θα έρθει στην τρίτη σεζόν.

Σύμφωνα με κάποια Spoilers που κυκλοφορούν, ο Δημοσθένης θα πληρώσει για τα λάθη του, βρίσκοντας τραγικό θάνατο, από τα χέρια των συναδέλφων του στον κόσμο της μαφίας. Φυσικά, θα έχουν μάθει όλοι για το ποιόν του.

Μόλις τον σκοτώσουν οι άνθρωποι της νύχτας, η Ασπασία δε θα βρει μέσα της το κουράγιο να θρηνήσει τον άντρα της, γιατί θα έχει μάθει πως εξαιτίας του πέθανε ο γιος της, ο Κίμωνας…

Άλλα αναφέρουν πως δε θα πεθάνει.. Αντιθέτως, θα μείνει ζωντανός και θα πληρώσει, μπαίνοντας φυλακή και ζώντας εφιαλτικά, για το υπόλοιπο της ζωής του. Η Ασπασία θα είναι αυτή που θα τον καταδώσει στην αστυνομία και θα τον καταδικάσει με τον χειρότερο τρόπο!

Ο Δημοσθένης, όπως και να έχει, θα υποφέρει για τα λάθη που έχει κάνει και θα κάνει, ως το τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Μένει να δούμε, εάν θα τιμωρηθεί για όλα αυτά στην τρίτη σεζόν ή όχι..

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY