Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία αυτή»

Η σκληρή απάντηση της Βρισηίδας Ανδριώτου όταν ρωτήθηκε για την πρώην κολλητή της, Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία αυτή»

Το «Survivor All Star» στάθηκε αφορμή να καταστρέψει μια φιλία φέτος και αυτή δεν είναι άλλη από της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Οι δύο τους ήρθαν σε σύγκρουση μετά την τοποθέτηση της πρώτης για τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος είναι σύντροφος της δεύτερης.

Συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η οποία στο παιχνίδι είχε έρθει αρκετές φορές σε συγκρουση με τον Σπύρο Μαρτίκα, είχε αναφέρει -μεταξύ άλλων- ότι είναι ο χειρότερος άνθρωπος που έχει γνωρίσει ποτέ στη ζωή της.

Η Βρισηίδα Ανδριώτου παραχώρησε δηλώσεις το πρωί της Τετάρτης 28/6 στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και στον Στέλιο Δρουμαλιά, όπου -μεταξύ άλλων- μίλησε για τη σχέση της με τον Σπύρο Μαρτίκα και για το αν υπάρχουν άμεσα σχέδια γάμου. Παράλληλα, απάντησε και για τις πρόσφατες δηλώσεις της πρώην φίλη της, η οποία τόνισε πως θα κινηθεί νομικά κατά του συντρόφου της αν συνεχίζει να μιλάει.

Όσα είπε η Βρισηίδα Ανδριώτου για Μαρτίκα – Παπαδοπούλου

«Δεν θα κάνουμε σύντομα γάμο με τον Σπύρο Μαρτίκα, γιατί ήμασταν και δύο χρονιές στο Survivor. Έχουμε δουλειές, σχέδια, πλάνα για το σπίτι, θέλουμε να ζήσουμε λίγο τη ζωή μας και βλέπουμε», απάντησε αρχικά η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Όσο για την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τα όσα είπε για τον Σπύρο Μαρτίκα, είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω κάνει κάποιες δηλώσεις για να είναι έξαλλη η Ευρυδίκη. Άμα είναι έξαλλη με τις δικές της δηλώσεις εγώ τι φταίω; Δεν ασχολούμαι. Ο Σπύρος Μαρτίκας δε μιλάει για την Ευρυδίκη. Εμείς δεν μιλάμε για την κυρία αυτή. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτές τις δηλώσεις».




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY