Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ρένας στη σειρά

Ο κόσμος της διαλύεται μέσα σε μια στιγμή.

Η Γη της Ελιάς: Το τέλος της Ρένας στη σειρά

Μετά τη σύλληψη του Χάρη, τίποτα δε θα είναι το ίδιο για τη Ρένα, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Ο κόσμος της διαλύεται μέσα σε μια στιγμή, όταν μαθαίνει πως η ξαδέλφη της και ο άντρας της είχαν σκοπό να της κάνουν τόσο μεγάλο κακό.

Η Στέλλα συλλαμβάνεται και δίνει στεγνά τον Χάρη στην αστυνομία. Μάλιστα, καρφώνει ότι οι δυο τους είχαν παράνομη σχέση κι ήθελαν με κάθε τρόπο να διακόψουν την κύηση της Ρένας, για να την χωρίσει ο Χάρης και να παραμείνει με την ερωμένη του.

Οι δυο τους συλλαμβάνονται και οδηγούνται στον εισαγγελέα. Η Ρένα, αν και μέσα της είχε καταλάβει πως κάτι συνέβαινε, πληγώνεται αρκετά. Φοβάται πως οι δύσκολες μέρες που έχει να διανύσει, είναι μπροστά της.

Ο Μάνος και η Μαρίνα στέκονται βράχος δίπλα της. Σύμφωνα με τα τελευταία Spoilers, η Ρένα θα καταλάβει στο τέλος ότι δεν έχει νόημα να στενοχωριέται άλλο για αυτόν τον άντρα, στην γη της ελιάς.

Έτσι, ανακοινώνει στο φιλικό της ζευγάρι ότι θα φύγει από τη Μάνη, για να ζήσει με το μωρό της μια ευτυχισμένη ζωή, μακριά από όσα την πίκραναν. Το μωράκι της γεννιέται υγιέστατο και η χαρά της δε περιγράφεται. Το παρελθόν μένει πίσω και ο Χάρης χτυπά το κεφάλι του στον τοίχο, για το κακό που της έκανε.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY