Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Θέλει να τους παντρέψει με το ζόρι

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Θέλει να τους παντρέψει με το ζόρι

Ανατρεπτικές αναμένονται οι εξελίξεις στην σειρά Η Γη της ελιάς, με τον Δημοσθένη να μαθαίνει για την σχέση Παρασκευά και Ειρήνης και θέλει να τους παντρέψει με το ζόρι.

Ο Δημοσθένης, μετά την επιστροφή της Ασπασίας, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος του κόσμου. Ωστόσο, οι δυο τους κάνουν μια συζήτηση ξεκαθαρίσματος κι εκείνος αναγκάζεται να αποκαλύψει στην Ασπασία ότι η Ελένη παρίστανε την αρραβωνιαστικιά του προκειμένου να την κάνει να ζηλέψει.

Η Μαργαρίτα, μη γνωρίζοντας ότι ο Δημοσθένης έχει άγνοια, του αποκαλύπτει για τη σχέση της Ειρήνης με τον Παρασκευά. Παράλληλα, η Ασπασία προτρέπει τον Δημοσθένη να ψάξει για το χαμένο μωρό και να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή.

Η Μαργαρίτα ενημερώνει τον Παρασκευά ότι ο Δημοσθένης έμαθε για τη σχέση του με την Ειρήνη κι εκείνος τρέμει ότι θα τους παντρέψει με το ζόρι. Στο μεταξύ, ο Παρασκευάς νιώθει τρομερά εκτεθειμένος απέναντι στον Δημοσθένη, ο οποίος πλέον ξέρει τα πάντα για την κρυφή του σχέση με την Ειρήνη.

Ο Δημοσθένης στριμώχνει την Ειρήνη κι εκείνη παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη με τον Παρασκευά και ότι θέλει να τον παντρευτεί. Έτσι, ο Δημοσθένης αποφασίζει να αναλάβει δράση και καλεί τον Παρασκευά στο σπίτι του και του λέει να παντρευτεί την Ειρήνη με το ζόρι.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY