Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Πώς μπόρεσες; Δεν ντράπηκες λίγο;»

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: «Πώς μπόρεσες; Δεν ντράπηκες λίγο;»

Η Αφροδίτη πιάνει στα πράσα Αριάδνη και Χρήστο στην Γη της Ελιάς και δείχνει το πιο σκληρό και ψυχρό πρόσωπό της, μιας και αδυνατεί να πιστέψει τον βαθμό της προδοσίας που δέχτηκε τόσο από τον άντρα της, όσο κι από την φίλη της.

Η γιατρός σκέφτεται διαρκώς τα προξενιά που ήθελε να κάνει στην νεαρή και την αντίδραση του άντρα της και αρχίζει να καταλαβαίνει τι συνέβαινε τόσο καιρό πίσω από την πλάτη της.




Όταν ο Χρήστος επιστρέφει από την δουλειά, η Αφροδίτη τον ρωτάει ευθέως για εκείνον και την Αριάδνη: «Πόσο καιρό είσαι με την Αριάδνη;». Εκείνος φυσικά παθαίνει σοκ και της ορκίζεται πως δεν συμβαίνει τίποτα μεταξύ τους.

«Θέλω την αλήθεια. Σας είδα! Να της κρατάς το πρόσωπο στα χέρια σου! Ακόμα κι αν δεν τρέχει τίποτα, είδα τον τρόπο που την κοίταγες. Είσαι ερωτευμένος μαζί της Χρήστο;», τον ρωτά, αλλά ο Χρήστος φυσικά δεν παραδέχεται την αλήθεια.

«Έκλαιγε για την αδελφή της.. Μπορεί να ήταν μια κίνηση που δεν την σκέφτηκα. Ήθελα να την παρηγορήσω…», της λέει, αλλά εκείνη δεν πείθεται: «Δε μου λες αλήθεια. Αλλά δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα. Αν είσαι ερωτευμένος μαζί της. θέλω να μου το πεις να χωρίσουμε πολιτισμένα …ήρεμα κι ωραία», του απαντά και ο Χρήστος την αγκαλιάζει λέγοντας της: «Σου εξήγησα! Παρεξήγησες! Σε παρακαλώ!».

Η Αφροδίτη παραμένει ανένδοτη στην απόφασή της να χωρίσει με τον Χρήστο, όπως θα δούμε στην Γη της Ελιάς κι αμέσως μετά πηγαίνει στην Αριάδνη και της μιλάει πιο ψυχρά και σκληρά από ποτέ, με την δεύτερη να θέλει να να ανοίξει η γη να την καταπιεί.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY