Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Πώς τον εμπιστεύεσαι; Την απάτησε πριν ακόμα…»

Οργισμένος επιστρέφει ο Στάθης στο σπίτι του και περιμένει ξάγρυπνος να γυρίσει η Αριάδνη και μόλις εκείνη μπαίνει μέσα αυτός αρχίζει να της φωνάζει.

Η Γη της Ελιάς: «Πώς τον εμπιστεύεσαι; Την απάτησε πριν ακόμα…»

Συγκλονίζει η συνέχεια στη «Γη της Ελιάς», καθώς ο Χρήστος και η Αριάδνη δεν καταφέρνουν να χαλιναγωγήσουν το ερωτικό τους πάθος, ενώ ο Στάθης γίνεται έξαλλος μαθαίνοντας τι συμβαίνει.

«Σύνελθε και κάνε το σωστό, προτού να είναι αργά»

Ο Στάθης έχει καταλάβει ότι η Αριάδνη είναι ερωτευμένη, αλλά δεν γνωρίζει ποιος είναι αυτός ο άντρας που της έχει κλέψει την καρδιά. Μάλιστα, ο πάγος ανάμεσα σε πατέρα και κόρη έχει σπάσει και πλέον μιλούν άνετα για όλα.

Όταν εκείνος προσπαθεί να ανοίξει συζήτηση για την προσωπική της ζωή εκείνη δεν του λέει τίποτα και ο Στάθης υποψιάζεται ότι κάτι τρέχει με τον Ορέστη.

Έτσι αποφασίζει να την παρακολουθήσει και να δει που πάει όταν φεύγει από την ταβέρνα και αυτό που διαπιστώνει, δηλαδή ότι συναντιέται με τον Χρήστο στον ξενώνα, τον αφήνει άναυδο, καθώς δεν μπορεί να δεχτεί ότι η κόρη του έχει σχέση με έναν νιόπαντρο.

Οργισμένος επιστρέφει ο Στάθης στο σπίτι του σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής και περιμένει ξάγρυπνος να γυρίσει η Αριάδνη και μόλις εκείνη μπαίνει μέσα αυτός αρχίζει να της φωνάζει όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς»: «Πώς τολμάς να με ντροπιάζεις έτσι; Πώς γίνεται να έμπλεξες με έναν νιόπαντρο, που μάλιστα είναι και εργοδότης σου;» τη ρωτάει και συνεχίζει έξαλλος «Δεν καταλαβαίνεις πως η σχέση σου με τον Χρήστο δεν έχει κανένα μέλλον; Πώς εμπιστεύεσαι έναν άντρα που απάτησε τη γυναίκα του πριν ακόμα την παντρευτεί;»

Καθώς ο Στάθης νιώθει ότι ντροπιάζει την τιμή και την υπόληψη της οικογένειας του της λέει ότι θα πρέπει ή να τον χωρίσει αμέσως ή να φύγει από την Αρεόπολη και να ξεχάσει ότι έχει σπίτι και πατέρα. «Εσύ θα αποφασίσεις τι θα κάνεις, αλλά αν επιμείνεις να είσαι μαζί με τον Χρήστο να ξέρεις ότι δεν σε χωρά ούτε ο τόπος, ούτε το σπίτι μου. Για τελευταία φορά σου το λέω: Σύνελθε και κάνε το σωστό, προτού να είναι πολύ αργά» της λέει.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY