Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: «Τώρα μιλάω εγώ, ή μαζέψου ή…»

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Η Γη της Ελιάς: «Τώρα μιλάω εγώ, ή μαζέψου ή…»

Στο επίκεντρο των εξελίξεων των επόμενων επεισοδίων της σειράς του Mega, Γη της ελιάς βρίσκονται Ισίδωρος και Αμαλία, μιας και το διαζύγιο φαίνεται πως είναι μονόδρομος.

Συγκεκριμένα, όσο καιρό ο Ισίδωρος έλειπε, η Αμαλία έκανε συνεχώς λάθη, τόσο όσον αφορά τα επαγγελματικά του άντρα της, όσο όμως και με τα θέματα του σπιτιού και την μικρή Αγγελική. Ο Μάνος και η Μαρίνα τής έκαναν ένα παρατηρήσεις, όμως η Αμαλία συνέχιζε να επηρεάζει τη μικρή πίσω από την πλάτη τους.

Ο Ισίδωρος επιστρέφει λοιπόν από το ταξίδι του, όπως διαβάζουμε στο youweekly.gr και το Tv24 και μαθαίνει από όλους τα νέα της κατορθώματα και έτσι αποφασίζει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

«Τώρα μιλάω εγώ. Καταλαβαίνεις ότι τα περιθώρια μαζί σου έχουν στενέψει επικίνδυνα. Αυτά που έγιναν δεν μ’ αρέσουν καθόλου. Και για να μη σου πω να φύγεις με συνοπτικές διαδικασίες, σου λέω μόνο να συμμαζευτείς. Αυτή είναι η τελευταία σου ευκαιρία. Ή μαζέψου ή χωρίζουμε», της ξεκαθαρίζει και την αφήνει άναυδη και από τότε η Αμαλία αρχίζει να αλλάζει στάση.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY