Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διώχνει την Αριάδνη – Έξαλλη η Ιουλία

Ο Στάθης θα επιπλήξει πολύ άσχημα την Αριάδνη, θα της μιλήσει για προσβολή της τιμής της οικογένειας και θα αναγκαστεί να την διώξει από τη Μάνη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης διώχνει την Αριάδνη – Έξαλλη η Ιουλία

Χαμός αναμένεται να γίνει στα επόμενα επεισόδια στη σειρά Η Γη της Ελιάς με την Ιουλία να κάνει ακόμα μία σφοδρή επίθεση στον Στάθη, επειδή έδιωξε την Αριάδνη από την Μάνη.

Σύμφωνα με πληροφορίες λοιπόν, θα φτάσει η στιγμή που ο Στάθης θα πληροφορηθεί ότι η Αριάδνη έχει παράνομη σχέση με τον Χρήστο.

Ο Στάθης θα επιπλήξει πολύ άσχημα την Αριάδνη, θα της μιλήσει για προσβολή της τιμής της οικογένειας και θα αναγκαστεί να την διώξει από την Μάνη, γιατί ο τόπος αυτός δεν τα σηκώνει αυτά.

Η Αριάδνη δεν ξέρει τι να πει και κάθεται με το κεφάλι κατεβασμένο. Χωρίς δεύτερη σκέψη, ο Στάθης θα πει στην Ιουλία για τον παράνομο δεσμό της Αριάδνης με τον Χρήστο.

Η Ιουλία όμως, θα κάνει μία επίθεση στον Στάθη, γιατί εκείνος έδιωξε την Αριάδνη και η Ιουλία φοβάται ότι η Αριάδνη θα φύγει για πάντα και θα την χάσει. Η κατάσταση θα είναι πολύ τεταμένη ανάμεσά τους και μένει να δούμε τι θα κάνει η Αριάδνη.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY