Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χωρίζει την Αμαλία και φεύγει

Ο Ισίδωρος αρχίζει και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του!

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος χωρίζει την Αμαλία και φεύγει

Καυγάδες και εντάσεις θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, μεταξύ Αμαλίας και Ισίδωρου, μιας και η πρώτη συνεχώς δημιουργεί προβλήματα στους Βρεττάκους, τόσο οικογενειακά όσο και επαγγελματικά.

Όπως διαβάζουμε στο daddycool και το TiVi Σίριαλ, η Αμαλία δε δείχνει να συμμορφώνεται ποντάροντας στο ότι είναι πλέον η γυναίκα του και συνεχίζει να συγκρούεται με την Αθήνα και την Μαρίνα με τον Μάνο. Έτσι μία ακόμα κίνηση της Αμαλίας φέρνει τα πάνω κάτω στο σπίτι των Βρεττάκων.

Συγκεκριμένα, παίρνει την πρωτοβουλία και απαντά σε κάποιο e-mail συνεργατών των Βρεττάκων εξ’ ονόματος του Ισίδωρου και χωρίς εκείνος να το γνωρίζει. Όταν όμως το μαθαίνει, αρχίζει και φωνάζει στην Αμαλία δίχως τέλος.

«Κακώς πήρες αυτή την πρωτοβουλία. Σου έχω πει πως φορές ότι τα αυτά είναι θέματα τα οποία χειρίζομαι αποκλειστικά εγώ. Όχι μόνο δεν σου έχω δώσει το ελεύθερο αλλά σου έχω απαγορεύσει να ασχολείσαι με τις δουλειές μου στο ελαιοτριβείο» της λέει με έντονο και αυστηρό ύφος.

«Δεν καταλαβαίνω… Εγώ ήθελα απλά να σε διευκολύνω» του απαντάει εκείνη. Ο Ισίδωρος λοιπόν αρχίζει και κάνει δεύτερες σκέψεις για τον γάμο του με την Αμαλία ενώ την ίδια ώρα ο Μάνος και η Μαρίνα, συνειδητοποιούν πως η ίδια συνεχίζει να επηρεάζει την Αγγελική.

Την ίδια στιγμή και η Ιουλία είναι θυμωμένη με αυτή την κατάσταση και αποφασίζει να μιλήσει στην Αμαλία σχετικά με τα e-mail που έστειλε εξ’ ονόματος του Ισίδωρου. «Αυτό που έκανες είναι απαράδεκτο» της ξεκαθαρίζει αλλά εκείνη εξακολουθεί να δικαιολογεί την πράξη της.

Μετά από όλα αυτά λοιπόν, ο Ισίδωρος αισθάνεται ότι έκανε λάθος που προχώρησε μαζί με την Αμαλία σε γάμο και έτσι χωρίς να την ενημερώσει, την παρατάει και φεύγει μόνος του στο Λονδίνο για να δει την κόρη του την Αντιγόνη, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς.




Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY