Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
showbiz

Μιχάλης Κουϊνέλης: Η σπάνια φωτογραφία με την 5χρονη κόρη του

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης «λιώνει» για την κόρη του με την Ήβη Αδάμου, Ανατολή - Νεφέλη!

Μιχάλης Κουϊνέλης: Η σπάνια φωτογραφία με την 5χρονη κόρη του

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης διαθέτει τον δικό του λογαριασμό στο Instagram, ωστόσο οι αναρτήσεις του είναι επιλεκτικές και προέρχονται τόσο από τη δουλειά του όσο και από την οικογένειά του.

Ο γνωστός καλλιτέχνης έχει δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια με την Ήβη Αδάμου, με την κόρη τους, Ανατολή – Νεφέλη να αποτελεί τη μεγαλύτερη επισφράγιση της αγάπης τους. Η βάση του ζευγαριού βρίσκεται στην Αλεξανδρούπολη, ωστόσο συχνά ταξιδεύει στην πρωτεύουσα λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών του.

Οι δυο τους μπορεί να είναι πολυάσχολοι, όμως πάντοτε διαθέτουν χρόνο για τη μοναχοκόρη τους, που αποτελεί προτεραιότητά τους. Τόσο ο Μιχάλης Κουϊνέλης όσο και η Ήβη Αδάμου είναι δραστήριοι γονείς και απολαμβάνουν κάθε δραστηριότητα με το παιδί τους.

Μιχάλης Κουϊνέλης: Η φωτογραφία με την κόρη του στα social media
Σε μία από τις σπάνιες αναρτήσεις του τραγουδιστή των Stavento στα social media, μας έδειξε την κόρη του σε μια τρυφερή στιγμή. Ειδικότερα, ο τραγουδιστής μας έδειξε τα χέρια του μαζί με αυτά της κόρης του, η οποία τα είχε βαμμένα ροζ με glitter λόγω της χριστουγεννιάτικης περιόδου.

«Τα χεράκια της κόρης μου! Ανατολή μου!», σημείωσε ο Μιχάλης Κουϊνέλης στην ανάρτησή του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY