Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος τελειώνει τη σχέση του με την Αθηνά! (Βίντεο)

«Η γη της ελιάς» έρχεται κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Παρασκευή στις 21:00, στο MEGA.

Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος τελειώνει τη σχέση του με την Αθηνά! (Βίντεο)

Η γη της Ελιάς, Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο.

Δευτέρα 20 Ιουνίου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 219

Η Μαργαρίτα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα πείσματα του Αλέξη, περνά στην αντεπίθεση και του εξηγεί πως θα τον διαγράψει από τη ζωή της εφόσον δεν δέχεται τους όρους της.

Ο Στάθης πιέζει την Εύα να γυρίσει στη Μάνη και να του δώσει ακόμα μια ευκαιρία, αλλά εκείνη δεν δείχνει να πείθεται από τις προθέσεις του.

Η Βασιλική πιέζει τον Φίλιππο να βγάλει βόλτα το μωρό, αλλά εκείνος, μετά το ατύχημα, έχει φοβίες.

Ο Πότης ενημερώνει την Άννα πως το ψέμα της για τον υποτιθέμενο άνδρα που τη φλερτάρει τελικά έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα και ο Λεωνίδας αποφάσισε να μην την ξαναδιεκδικήσει.

Ο Ιάκωβος κλείνει ένα-ένα τα ανοιχτά μέτωπα, ξεκινώντας από την Αθηνά. Την εξωθεί στα όριά της και της ανακοινώνει πως τέλειωσαν οριστικά.

Η Γη της Ελιάς: Η υγεία του Ιάκωβου και ο καβγάς με την Αθηνά

Κεραυνός εν αιθρία το θέμα της υγείας του Ιάκωβου στη «Γη της Ελιάς» φέρνει τα πάνω – κάτω στην αγαπημένη μας σειρά.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Ο Ιάκωβος δεν αισθάνεται καλά και πηγαίνει να κάνει ένα τσεκ-απ. Τα αποτελέσματα που βγαίνουν δεν είναι τόσο καλά και καλείται να υποβληθεί σε νέες εξετάσεις οι οποίες είναι ανησυχητικές. Η φύση της αρρώστιας του είναι άγνωστη. Οι γιατροί του λένε ότι έχει προσδόκιμο ζωής 6 μήνες.

Η μόνη που γνωρίζει όλη την αλήθεια είναι η Αντιγόνη από την οποία ο Ιάκωβος ζητά εχεμύθεια. Ο Ιάκωβος δεν θέλει να μάθει κανείς από την οικογένεια και τους φίλους του τίποτα απολύτως για την κατάσταση της υγείας του.

Ο Ιάκωβος είναι πολύ αγχωμένος με τα δυσάρεστα νέα της υγείας του, στη «Γη της Ελιάς». Σαστισμένος όπως είναι θα θελήσει να δώσει τέλος στη σχέση του με την Αθηνά. Την αγαπά πολύ και δεν θέλει να τη δει υποφέρει κοντά του.

Βρίσκει αφορμή όταν τη συναντά να καβγαδίσει έντονα μαζί της και φτάνει μάλιστα στο σημείο να της πει: «Μέχρις εδώ Αθηνά. Τελειώσαμε», αφήνοντας την εμβρόντητη.

Παίζουν: Αφροδίτη Λιάντου, Liam Ireland και ο Νίκος Γαλανός

Πρωταγωνιστούν: Πασχάλης Τσαρούχας, Αντιγόνη Κουλουκάκου, Τάσος Ιορδανίδης, Δώρα Χρυσικού, Έλενα Χριστοφή, Πανίκος Πηλάλης, Ιφιγένεια Τζόλα, Διονύσης Παπανδρέου και συμβολαιογράφος ο Μάξιμος Μουμούρης, Αντωνία Χαραλάμπους, Αλέξανδρος Μαρτίδης, Ιφιγένεια Πιερίδου, Μανώλης Κλωνάρης, Στέφανη Χαραλάμπους, Γιάννης Κρητικός, Αλέξανδρος Σκουρλέτης, Αντιγόνη Νεοφύτου, Σπύρος Νικολαΐδης, Ήβη Νικολαΐδου, Θοδωρής Μπουρδέκας, Ιζαμπέλλα Φούλοπ

Guest: Μαρία Φιλίππου, Σταύρος Λούρας
Και οι:
Στέλα Φυρογένη
Στέφανος Κυριακίδης

Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου
Λυκούργος, ο Γιώργος Παρτσαλάκης

Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου
Guest star, Μάρω Κοντού

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY