Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εγκαταλείπει την Βασιλική

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος εγκαταλείπει την Βασιλική

Ο Φίλιππος δείχνει το πιο σκληρό του πρόσωπο στην Βασιλική και την εγκαταλείπει, ενώ το τέλος τους πλησιάζει στα επόμενα επεισόδια στην σειρά Η Γη της Ελιάς.

Ο Φίλιππος έχει μεταμορφωθεί σε έναν εγωιστή και απότομο άνδρα, ο οποίος δεν θυμίζει σε τίποτα τον παλιό καλό οικογενειάρχη Φίλιππο που αγαπούσε την γυναίκα του. Η επιθυμία για φυγή του στην Αθήνα εξοργίζει την Βασιλική.

Ο Φίλιππος έχει βάλει πλώρη για την μεγάλη ζωή στην Αθήνα και θέλει να πάει να συνεχίσει τις σπουδές του. Η Βασιλική όμως, δεν θέλει να φύγει από την Μάνη, αλλά ο Φίλιππος δεν ακούει κανέναν και κάνει του κεφαλιού της.

Το ζευγάρι έρχεται σε μεγάλη ρήξη και οδηγείται ένα βήμα πριν το τέλος. Και σαν να μην έφτανε αυτό, η Βασιλική θα καταρρεύσει, μαθαίνοντας ότι η μάνα της, η Αρετή, προφυλακίζεται ως ύποπτη για τον φόνο του Τάσου.

Θα κλαίει και θα αναζητά λύσεις για να βγει η Αρετή από την φυλακή, με την βοήθεια του Λυκούργου. Ο Φίλιππος για ακόμη μία φορά, θα φανεί ασυνεπής σύζυγος και δεν θα την στηρίξει. Θα κατηγορήσει μάλιστα την Αρετή στην Βασιλική και θα καυγαδίσουν άγρια.

Ο Φίλιππος μετά από καιρό θα φύγει για την Αθήνα, η Βασιλική θα πέσει σε κατάθλιψη που την παράτησε, αλλά αυτός που θα βάλει τέλος σε αυτόν τον γάμο, θα είναι μόνο ο θάνατος.

Στο τέλος της σεζόν, ο Φίλιππος αποχωρεί από την σειρά, αφού θα πέσει νεκρός από σφαίρα και θα βυθίσει σε μεγάλη θλίψη την οικογένειά του.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY