Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος όλων των ζευγαριών

Διαβάστε περισσότερα.

Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος όλων των ζευγαριών

Πολλά είναι υπάρχοντα τα ζευγάρια στην σειρά Η Γη της ελιάς, όμως το τέλος μερικών είναι τραγικό, ενώ άλλων ευτυχές, όπως θα δούμε μέχρι το τέλος του γ’ κύκλου.

Το τέλος των ζευγαριών στην σειρά Η Γη της Ελιάς

Το πιο αγαπημένο είναι αναντίρρητο Βασιλική – Φίλιππος, ωστόσο δεν θα έχουν αίσιο τέλος. Ο Φίλιππος θα δολοφονηθεί σαν αντίποινα από την οικογένεια Βαφέα για τους φόνους που έχει κάνει Χάιδω στο παρελθόν.

Συγκεκριμένα, ο κύκλος που άνοιξε με την δολοφονία της αδερφής του της Στέλλας δεν έχει κλείσει και αυτό θα το δούμε με τη δική της Χάιδως. Ο φόνος του Φίλιππου είναι ειλημμένη απόφαση και ο μόνος τρόπος να κλείσει ο γδικιωμός.

Την ίδια στιγμή, το φινάλε της σειράς θα βρει ξανά μαζί τον Δημοσθένη και την Ασπασία και θα να κάνουν μία νέα αρχή στον γάμο τους. Η εξαφάνιση της Ξένιας με τον μωρό μπορεί να έχει κάνει έξω φρενών το Δημοσθένη ωστόσο από την άλλη δείχνει κάποια σημάδια κατανόησης, καθώς όσο ελευθέρων ηθών κι αν είναι η κοπέλα, δεν παύει να είναι μάνα. Από την άλλη βέβαια τον έχει βολέψει αυτή η κατάσταση καθώς χωρίς το μωρό μπορεί να διεκδικήσει ξανά την καρδιά της Ασπασίας.

Παράλληλα, το σκοτεινό παρελθόν του Κωσταντίνου επιστρέφει και του χτυπάει ξανά την πόρτα και οι παλιοί του γνώριμοι έρχονται να ταράξουν την οικογενειακή του γαλήνη. Η Ισμήνη δεν μπορεί να καταλάβει ποιοι είναι αυτοί που εκβιάζουν τον άντρα της και για ποιο λόγο καθώς δε γνωρίζει και όλη την αλήθεια για το παρελθόν του. Το τέλος λοιπόν της σεζόν θα τους βρει τρομαγμένους για το τι θα συμβεί.

Από την άλλη, η Ιουλία ζει τις καλύτερες στιγμές της ζωής της μιας και περιμένει με ανυπομονησία την γέννηση του παιδιού της ενώ έχει αποκαταστήσει τη σχέση της με την Αριάδνη. Στο μεταξύ ο Στάθης εκτός από την οικογενειακή ευτυχία που απολαμβάνει, παράλληλα χαίρεται που και τα επαγγελματικά του πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο.

Αντιθέτως, ο γάμος της Μαρίνας και του Μάνου δεν θα κυλήσει καλά. Η υπερβολική δουλειά που έχει πέσει πάνω στον Μάνο τον αναγκάζει να είναι μονίμως κουρασμένος ή να λείπει πολλές ώρες από το σπίτι και σε συνδυασμό με την κατάσταση στο σπίτι με την Αμαλία, τον οδηγούν στο να αρχίσει να παίρνει αμφεταμίνες, όπως διαβάζουμε στο daddycool και το tv24. Έτσι, ο Μάνος αρχίζει να εθίζεται στις αμφεταμίνες με αποτέλεσμα να αλλάξει η συμπεριφορά του. Γίνεται νευρικός και κάποιες φορές έχει βίαια ξεσπάσματα, κάτι που τρομάζει τη Μαρίνα, η οποία δεν τον αναγνωρίζει.

Όσον αφορά την Αθηνά και τον Τζον, το ζευγάρι δείχνει να περνά μία πολύ ωραία φάση και ήδη ο επιχειρηματίας της έχει προτείνει να εγκατασταθούν μόνιμα στην Αμερική. Παράλληλα αποφασίζει να της κάνει έκπληξη και σε ένα ταξίδι τους στο Σούνιο και μπροστά στην μητέρα της Μαρία, της κάνει πρόταση γάμου. Η Αθηνά δέχεται και η Μαρία χαίρεται.

Παράλληλα, ο Ισίδωρος είναι αρκετά θυμωμένος με την Αμαλία και την συμπεριφορά που έχει απέναντι στα μέλη της οικογένειας του και ο Μάνος, η Μαρίνα και η Αθηνά ζητάνε από τον Ισίδωρο να αναλάβει δράση αλλά εκείνος δεν μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω μιας και η Αμαλία έχει φάει σφαίρα για να σώσει τη ζωή του. Και αυτό είναι μία πράξη που ο ίδιος δεν τη ξεχνάει.

Άσχημο τέλος θα έχουν όμως και ο Χρήστος μ ε την την Αριάδνη, μιας και δεν θα μαζί. Η κοπέλα μετά το χωρισμό τους φεύγει στην Αθήνα για να βρει την Ιουλία κι έτσι, κάνει μία νέα αρχή με τη μητέρα της. Η Ιουλία αγκαλιάζει την κόρη της και προσπαθεί να την συμβουλέψει για το σωστό.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY