Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος πληγώνει βαθιά την Αριάδνη

Συγκεκριμένα, ο Χρήστος δεν θα χωρίσει με την γυναίκα του Αφροδίτη κάτι που θα πληγώσει πολύ την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας.

Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος πληγώνει βαθιά την Αριάδνη

Φουντώνει όσο περνάει ο καιρός ο έρωτας μεταξύ Αριάδνης και του Χρήστου στη Γη της Ελιάς, ωστόσο δεν θα έχει καθόλου καλή κατάληξη.

Συγκεκριμένα, όπως διαβάζουμε στο Mytv, ο Χρήστος δεν θα χωρίσει με την γυναίκα του Αφροδίτη κάτι που θα πληγώσει πολύ την κόρη του Στάθη και της Ιουλίας.

Η γιατρίνα δεν έχει υποψιαστεί τίποτα για την κρυφή σχέση του άντρα της με την νεαρή και θεωρεί πως έχει έναν τέλειο γάμο.

Μάλιστα, κάποια στιγμή, η Αφροδίτη καλεί την Αριάδνη στο σπίτι τους και φέρνει σε τρελή αμηχανία τόσο τον Χρήστο όσο και την δεύτερη. Ο έρωτας του παράνομου ζευγαριού θα συνεχιστεί για καιρό, ωστόσο κάποια στιγμή ο Χρήστος θα της ξεκαθαρίσει πως δε πρόκειται να χωρίσει την Αφροδίτη ούτε και να διαλύσει τον γάμο του.

Έτσι, όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς Η Γη της Ελιάς, η Αριάδνη θα αποφασίσει να βάλει μια τελεία σε όλο αυτό, ωστόσο θα πληγωθεί θανάσιμα από τον Χρήστο.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY