Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Βασιλικής παίρνει σάρκα και οστά

Η Βασιλική, μετά τον καβγά της με τον Φίλιππο, έχει έναν εφιάλτη και αρχίζει να φοβάται ότι έρχεται κάτι κακό.

Η Γη της Ελιάς: Ο εφιάλτης της Βασιλικής παίρνει σάρκα και οστά

Τα πάνω κάτω θα έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς, καθώς η αρνητική στάση της Βασιλικής απέναντι στην Αριάδνη, είναι ο κύριος λόγος που θα φτάσει στον χωρισμό την ίδια και τον Φίλιππο και ο εφιάλτης της θα πραγματοποιηθεί.

Συγκεκριμένα, ο Φίλιππος, είναι πολύ ευαισθητοποιημένος λόγω της απώλειας της αδελφής του, Στέλλας, και την ανακάλυψη ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια με την Ειρήνη και έτσι δε μπορεί να δεχτεί πως η Βασιλική είναι τόσο σκληρή και άκαρδη με την αδερφή της.

Έτσι λοιπόν, αποφασισμένος να βάλει τα πράγματα σε τάξη, κάνει μια ανοιχτή συζήτηση με την Βασιλική που εξελίσσεται σε έντονο καυγά και ανταλλάσσουν πικρές κουβέντες.

Η Βασιλική, μετά τον καβγά της με τον Φίλιππο, έχει έναν εφιάλτη και αρχίζει να φοβάται ότι έρχεται κάτι κακό όπως θα δούμε στη Γη της Ελιάς και πράγματι το κλίμα ανάμεσα τους εξακολουθεί να είναι βαρύ.

Μάλιστα, η ίδια αποφασίζει να να μαζέψει τα πράγματα της, να πάρει το παιδί και να μετακομίσει στο σπίτι της μάνας της. Η Χάιδω, ο Στάθης και οι υπόλοιποι αγαπημένοι τους προσπαθούν να τους τα βρουν, ενώ αντιθέτως η Αρετή χαίρεται με τον χωρισμό τους.

Η Βασιλική απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τον Φίλιππο, ενώ ο χωρισμός τους φαίνεται οριστικός.

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY