Ειδήσεις και News για Showbiz-gossip, Σειρές, Media & μουσική

ΚΛΕΙΣΙΜΟ
ΣΕΙΡΕΣ

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη που ταράζει τον Λυκούργο

Ο Λυκούργος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του

Η Γη της Ελιάς: Η αποκάλυψη που ταράζει τον Λυκούργο

Αλήθειες έρχονται στο φως και αλλάζουν τις ισορροπίες όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» καθώς ο Αποστόλης μιλά στον Λυκούργο.

Ο Λυκούργος χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του
i-gi-tis-elias-i-apokalypsi-pou-tarazei-ton-lykourgo-768x512-cleanup

Η Αριάδνη είναι ερωτευμένη με τον Χρήστο όπως και εκείνος και το πάθος ανεβαίνει στα ύψη όταν βρίσκονται μαζί κρυφά. Από την άλλη ο Χρήστος έρχεται σε δύσκολη θέση καθώς εξαπατά έτσι την Αφροδίτη η οποία αγνοεί όσα συμβαίνουν πίσω από την πλάτη της και αποφασίζει να πάρει αποστάσεις από την Αριάδνη.

Εκείνη όμως κάνει μια τελευταία προσπάθεια να τον πλησιάσει, αλλά εκείνος της το ξεκόβει λέγοντας της ότι οι δυο τους δεν πρόκειται να είναι ποτέ μαζί και αυτό που θέλει είναι να σώσει τον γάμο του.

Εντωμεταξύ σύμφωνα με το περιοδικό Τηλεθεατής, όταν ο Αποστόλης βλέπει τον Χρήστο και την Αριάδνη να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα, αποφασίζει να μιλήσει στον Λυκούργο όπως θα δούμε στη «Γη της Ελιάς» και εκείνος αρχικά δεν θέλει να το πιστέψει.

Μετά όμως ζητάει από τον Χρήστο να βρεθούν για να μιλήσουν και να δει αν όντως υπάρχει κάτι ανάμεσα σε αυτόν και την κόρη του Στάθη και ο Χρήστος αναγκάζεται να παραδεχτεί ότι έχει απατήσει την ανιψιά του, την Αφροδίτη. Ο Λυκούργος τότε χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του και δεν ξέρει τι να κάνει…

Πηγή

Ακολουθήστε το Alterinfo στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα!

ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΑ
PRODUCED BY WHISKEY